ΑΣΕΠ: Κατατίθεται η τροπολογία για τους 8.166 διοριστέους της 3Κ/2018

Από neolaia.gr Team 30 Ιουλίου 2019

ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Στη Βουλή εισέρχεται σήμερα, Τρίτη 30 Ιουλίου 2019, η τροπολογία για τους 8.166 επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, η οποία αφορά την καθυστέρηση έκδοσης των οριστικών πινάκων.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο αρμόδιος Υπουργός Εξωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, πρόκειται να κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για την κυβερνησιμότητα των δήμων, η οποία θα προβλέπει ότι οι υποψήφιοι θα προσέλθουν στις υπηρεσίες διορισμού με τα ίδια ακριβώς κριτήρια που είχαν κατά τη διάρκεια της αίτησης στο ΑΣΕΠ.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Δώσαμε τη λύση και τη δώσαμε τη λύση όχι μόνο για τους συγκεκριμένους ανθρώπους, αλλά συνολικά σε ότι αφορά τη διαδικασία προσλήψεων. Το κλείνουμε με την τροπολογία η οποία είναι μέσα στο νομοσχέδιο για την κυβερνησιμότητα των ΟΤΑ το οποίο είναι ένα πολυ-υπουργικό νομοσχέδιο, το καταθέτουμε σήμερα. Και λύνεται για όλους τους ανθρώπους και θέλω να το υπογραμμίσω αυτό κι όχι μόνο για αυτούς της λεγόμενης 3Κ. Ποιο είναι το θέμα; Όποια χαρακτηριστικά, προσόντα, κριτήρια έχεις την ημέρα που κάνεις την αίτηση διορισμού θεωρείται ότι έχεις και την ημέρα που θα διοριστείς εφόσον είσαι στους διοριστέους». 

Δες ακόμα: ΟΑΕΔ: Οι 8 λόγοι διαγραφής από το μητρώο ανέργων του Οργανισμού

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486