Δε θα πιστεύεις για πόσο καιρό διήρκησε η πτήση αυτή!

Από neolaia.gr Team 30 Ιουλίου 2019

Πώς άντεξαν τόσο καιρό στον αέρα, δεν μπορώ να καταλάβω!

Έχεις ακούσει για μεγάλης διάρκειας πτήσεις. Ξέρεις, για αυτές τις υπερατλαντικές που, ενώ, θέλεις να κάνεις μία φορά στη ζωή σου, σκέφτεσαι ότι είναι πολλές οι ώρες και έχεις και έναν μικρό φόβο για τα αεροπλάνα! Όμως, υπάρχει μία πτήση που είχε διάρκεια 64 μέρες και 22 ώρες!

Κι όμως! Είναι το παγκόσμιο ρεκόρ για διάρκεια πτήσης και είμαι σίγουρος πώς κανείς δε θα άντεχε! Εδώ ταξιδεύεις για λίγες ώρες μέχρι την άλλη άκρη της Ευρώπης και σκέφτεσαι όλα αυτά που μπορεί να σου τύχουν. Σκέψου να ταξιδεύεις για πάνω από δύο μήνες!

Το αεροπλάνο, πλέον, βρίσκεται στο Las Vegas σαν έκθεμα και θυμίζει σε όλους την ιστορική πτήση που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 1958 και προσγειώθηκε τον Φεβρουάριο του 1959! Όμως, γιατί έγινε αυτή η πτήση;

Πολύ απλά για διαφημιστικούς λόγους!

Ναι, κι όμως! Κάποιοι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου στο Las Vegas θέλησαν να διαφημίσουν το ξενοδοχείο τους και την λύση για τον μοναδικό αυτό τρόπο διαφήμισης τους τον έδωσε ο Bob Timm. Μάλιστα, ο ίδιος ήθελε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ διάρκειας πτήσης, οπότε, όλοι θα έβγαιναν κερδισμένοι από αυτό!

Εγώ σίγουρα δε θα το επιχειρούσα ΠΟΤΕ!

Δες το σχετικό βίντεο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περίεργη ιστορία της μεγαλύτερης σε διάρκεια πτήσης που έχει γίνει ποτέ!

Δες επίσης: Κι όμως, ο επιβάτης αυτός φόρεσε 15 μπλούζες για να μην πληρώσει το υπέρβαρο σε πτήση!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486