Δολοφονία Αλέξη Γρηγορόπουλου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί εκτός φυλακής ο Κορκονέας μέσα στον Αύγουστο!
Ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο για αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα μέσα στον Αύγουστο!

Η ποινή κάθειρξης του Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος είχε τραβήξει τη σκανδάλη σε βάρος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου 2008, όπως κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας χθες Δευτέρα 29/7/2019, ήταν στα 13 χρόνια. Από ότι φαίνεται, όμως, ο Κορκονέας θα βρεθεί εκτός φυλακής, αφού “έσπασαν” τα ισόβια που του είχαν επιβληθεί, μέσα στις επόμενες εβδομάδες!

Η παραπάνω απόφαση για τον Κορκονέα, ήταν αποτέλεσμα της απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου που αναγνώρισε ομόφωνα το ελαφρυντικό του πρότερο σύννομου βίου επιβάλλοντάς του την ποινή κάθειρξης των 13 ετών. Νωρίτερα, το δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον πρώην ειδικό φρουρό με την κατηγορία της ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με άμεσο δόλο.

Η αναγνώριση του πρότερου σύννομου βίου είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβληθεί ποινή, σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα, πάνω από 15 έτη!

Πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας έχει εκτίσει ποινή 11 ετών. Μάλιστα, τα μεροκάματα που έχει κάνει αυτά τα χρόνια εντός των φυλακών θα προσμετρηθούν ευεργετικά. Με βάση όλα αυτή, η αποφυλάκισή του μπορεί να γίνει και μέσα στον Αύγουστο αφού οι διαδικασίες είναι, πλέον, μόνο διαδικαστικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο έκρινε αθώο, λόγω αμφιβολιών, τον Βασίλη Σαραλιώτη, ο οποίος το βράδυ εκείνο συνόδευε τον Κορκονέα στα Εξάρχεια.

Δες επίσης: Δολοφονία Αλέξη Γρηγορόπουλου: 13 έτη η ποινή κάθειρξης στον Κορκονέα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;