20 κινηματογραφικά ζευγάρια που οι ηθοποιοί που τα υποδύθηκαν δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο!
Οι ηθοποιοί αυτοί μπορεί να υποδύθηκαν τους ερωτευμένους στον κινηματογράφο, αλλά στην πραγματικότητα, δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο!

Στον κινηματογράφο βλέπουμε συχνά ρομαντικές ταινίες ή ταινίες με έντονο το ρομαντικό στοιχείο με τους πρωταγωνιστές να αγαπιούνται τόσο που να ξεπερνάνε κάθε εμπόδιο. Και ο έρωτας αυτός μας γεμίζει την καρδιά και μας κάνει να αισθανόμαστε ότι η αγάπη όλα τα κερδίζει!

Όμως, πολλά από τα κινηματογραφικά ζευγάρια, στην πραγματικότητα μισούσαν ο ένας τον άλλο!

Ναι, καλά διάβασες!

Οι ηθοποιοί έπρεπε να υποδυθούν τους τρελά ερωτευμένους, ενώ στην πραγματικότητα δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο. Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες από τα κινηματογραφικά σετ, όπου δύο ηθοποιοί που έπρεπε να παίξουν τα ερωτευμένα ζευγάρια, μετά το τέλος του γυρίσματος να μην μιλάνε ή και να τσακώνονται!

Αλλά, αυτή είναι η δουλειά του ηθοποιού! Να σε κάνει να πιστέψεις σε κάτι που δεν υπάρχει και δεν είναι πραγματικό! Επομένως, οι ερμηνείες στις ταινίες αυτές, τώρα, σου φαίνονται ακόμη καλύτερες από ότι ήταν πριν!

Δες, λοιπόν, το βίντεο με τα 20 κινηματογραφικά ζευγάρια που οι ηθοποιοί που υποδύονταν τους ρόλους αυτούς δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο!

Δες επίσης: 15 ηθοποιοί που απέρριψαν ρόλους που θα τους άλλαζαν την πορεία της καριέρας τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;