Το
Πλέον, το "Mama?" του Sin Boy έγινε και ρεμπέτικο!

Το τραγούδι του Sin Boy, “Mama”, έχει καταφέρει να κάνει τεράστια επιτυχία. Το ακούς παντού και ακόμη κι αν είσαι από αυτούς που δεν του αρέσει το είδος αυτό της μουσικής, έχεις πιάσει τον εαυτό σου να το σιγοτραγουδάς. Και, όπως, κάθε μεγάλη επιτυχία, έτσι κι αυτό το τραγούδι, έχει διασκευαστεί από πολλούς!

Μία από τις πιο viral διασκευές του τραγουδιού ήταν αυτή των Ράδιο Αρβύλα, αλλά και κατά τη διάρκεια ενός παραδοσιακού πανηγυριού στην Ηλεία, όπου ο τραγουδιστής τραγούδησε με έναν μοναδικό τρόπο το “Mama”. Τώρα, όμως, έχουμε και την ρεμπέτικη εκδοχή του!

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, ένας από τους πιο έμπειρους, πολυοργανίστες μουσικούς της ελληνικής σκηνής, ήθελε να ενημερώσει τους θαυμαστές του και τους μουσικόφιλους για τη συμμετοχή του στο 41ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, την Κυριακή 4 Αυγούστου, και… τραγούδησε το “Mama”!

Στο βιντεάκι που αναρτήθηκε στη σελίδα του festival στο Facebook, βλέπουμε τον Δημήτρη Μυστακίδη να παίζει στην κιθάρα τη ρεμπέτικη εκδοχή του γνωστού τραγουδιού του Sin Boy. Και μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει!

Δες το σχετικό βίντεο!

Δες ακόμα: Εσύ είδες τη θρακιώτικη διασκευή του… «Mama?»; (vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;