Μητροπολίτης Μόρφου: «Δεν επιτρέπεται να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο δολοφόνος»
Δεν επιτρέπεται λες ε;

Τελειωμό δεν έχουν αυτές τις μέρες οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις των φορέων της κοσμικής εξουσίας στη χώρα μας, καθώς, ενώ ακόμα προσπαθούμε να “χωνέψουμε” τη θεωρία του Μητροπολίτη Νεόφυτου για τη “δημιουργία” ομοφυλόφιλων ανθρώπων *μέσω πρωκτικού σεξ, εκείνος ξανά χτυπά, συνδέοντας τον serial killer στην Κύπρο «Ορέστη», με το ζήτημα των αμβλώσεων.

Όταν ρωτήθηκε, λοιπόν, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος για το θέμα του serial killer, εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά τα εξής:

“Είπα και αλλού δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο ψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο δολοφόνος”.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου μας λέει μάλλον ότι δεν πρέπει να μας κάνει τελικά τόση εντύπωση, αλλά ούτε και να μας θλίβει το αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας των δυο παιδιών, από τη στιγμή που η Κύπρος έχει υψηλό ποσοστό εκτρώσεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μητροπολίτης, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο «Ορέστης» εξομολογήθηκε μετά την ομολογία των εγκλημάτων του, πράγμα που (πρέπει) να του δίνει άφεση αμαρτιών;

“Δεν νομίζω πως έκλεισε ο κύκλος των δολοφονιών. Έκλεισε ο κύκλος του δολοφόνου Νικόλα. Ξέρω ότι πήγε και εξομολογήθηκε. Κάλεσε ένα φίλο μας πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε. Τούτο είναι κάτι που τιμά την Κύπρο ότι ακόμα και ο πιο ακραίος δολοφόνος που ακούστηκε μέσα στους τελευταίους αιώνες θα έλεγα, έχει αυτή τη διάθεση της εξομολόγησης”.

“Επειδή η μετάνοια είναι κάτι πολύ βαθύ, τώρα ο Νικόλας χρειάζεται βοήθεια. Όπως είπαμε πριν για τον ομοφυλόφιλο, ότι του εμφανίζονταν όλοι οι άντρες που πήγε μαζί τους, πρέπει του Νικόλα να του διδάξει κάποιος τώρα για όλες αυτές τις γυναίκες που σκότωσε, να προσεύχεται για την κάθε μια ξεχωριστά”, πρόσθεσε στη συνέχεια ο επίγειος εκπρόσωπος του Θεού.

«Είπα και αλλού δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο ψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο δολοφόνος. Εσύ έκαμες τρεις εκτρώσεις τα μωρά σου και τώρα υποκριτή φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα. Και αυτό συνέβη σε πάρα πολλά σπίτια, σε πάρα πολλές οικογένειες».

Μητροπολίτη Νεόφυτε, αν κάνω ποτέ έκτρωση σας εγγυώμαι ότι θα εξομολογηθώ μετά, οπότε μην ακούσω τίποτα μαλ@@@ ότι θα καίγομαι αιωνίως στην κόλαση.

Δείτε ακόμα: Έτσι «δημιουργούνται» οι ομοφυλόφιλοι, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
2'
52 - 41
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;