Απίστευτο! Αυτό το τραγούδι είναι στην κορυφή του Billboard για 17 εβδομάδες και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ!

Από neolaia.gr Team 30 Ιουλίου 2019

Αυτό το κομμάτι φαίνεται πώς το έχουν λατρέψει οι Αμερικάνοι, καθώς βρίσκεται για 17 εβδομάδες στην κορυφή του Billboard Hot 100!

Το Billboard Hot 100 είναι το τσαρτ με τα πιο επιτυχημένα τραγούδια στις ΗΠΑ. Κάθε εβδομάδα βγάζει μία κατάταξη με τα τραγούδια που έχουν επιτυχία τη στιγμή εκείνη μετρώντας πωλήσεις, streaming, αλλά και πόσο παίζεται το κάθε κομμάτι στο ραδιόφωνο. Και φέτος, ένα κομμάτι κατάφερε να μείνει στο νούμερο 1 της λίστας για 17 εβδομάδες!

Ακραίο, έτσι;

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω κομμάτι, απέτρεψε από το να κατακτήσουν το νούμερο 1 μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Taylor Swift, Ed Sheeran, Shawn Mendes και άλλοι. Κι όπως φαίνεται, η πορεία του στο νούμερο 1 θα συνεχιστεί κι άλλο!

Πρόκειται για το τραγούδι «Old Town Road» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο. Η διασκευή με τον πατέρα της Miley Cyrus και διάσημο τραγουδιστή της country μουσικής σκηνής, Billy Ray Cyrus, έφερε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στο κομμάτι και το εκτόξευσε στην κορυφή!

Από τότε, οι Αμερικάνοι φαίνεται ότι το έχουν λατρέψει και του έχουν χαρίσει αυτό το σημαντικό ρεκόρ. Μάλιστα, το τραγούδι έχει μείνει περισσότερες εβδομάδες στο νούμερο 1 από ότι το Despacito και «One Sweet Day» της Mariah Carey. Και τα δύο έχουν βρεθεί στην κορυφή της λίστας για 16 συνεχόμενες εβδομάδες!

Μένει να δούμε για πόσο ακόμα θα καταφέρει να κρατήσει την πρώτη θέση στο Billboard Hot 100!

Μπορείς να ακούσεις παρακάτω το γνωστό κομμάτι!


Δες επίσης: Και όμως αυτό είναι το CD με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2016!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486