10 ηθοποιοί που ΠΑΝΤΑ υποδύονται τους κακούς

Από neolaia.gr Team 31 Ιουλίου 2019

Κι όμως, αυτοί οι ηθοποιοί προτιμούν να υποδύονται τους κακούς στις ταινίες τους!

Οι κακοί του σινεμά είναι φιγούρες που σου μένουν. Υπάρχει έκφραση ότι ο ήρωας είναι πάντα όσο καλός είναι ο εχθρός του. Και το πιστεύω ακράδαντα. Σκέψου Batman και Joker, ο Hannibal Lecter και η Clarice Sterling. Πέρα από αυτό, όμως, έχεις παρατηρήσει ότι πολλές φορές είναι οι ίδιοι ηθοποιοί που παίζουν τους κακούς;

Πιστεύω ότι τώρα που στο είπα, έχεις κάτσει και έχεις σκεφτεί ταινίες με κακούς και σου έχει έρθει μία επιφοίτηση!

Η αλήθεια είναι ότι, συνήθως, οι κακοί χαρακτήρες στις ταινίες έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για το κοινό και για τους ηθοποιούς. Είναι πιο πολύπλοκοι και οι ηθοποιοί πρέπει να τους καταλάβουν σε ένα βαθύτερο επίπεδο για να μπορέσουν να τους αποδώσουν κινηματογραφικά.

Ίσως και γι αυτό, αυτοί οι ηθοποιοί να γοητεύονται τόσο με το να παίζουν τους κακούς!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί ηθοποιοί έχουν κερδίσει Όσκαρ για την υποκριτική τους παίζοντας έναν κακό. Ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα αυτού είναι ο Christoph Waltz που έχει κερδίσει δύο Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου υποδυόμενος τον κακό σε ταινίες του Quentin Tarantino!

Οπότε, δες τη λίστα με τους δέκα ηθοποιούς που παίζουν πάντα τους κακούς και θα δεις ότι όποια ταινία τους και αν σκεφτείς υποδύονται έναν «κακό» χαρακτήρα. Ή τον κακό της ιστορίας!

Δες ακόμα: 20 κινηματογραφικά ζευγάρια που οι ηθοποιοί που τα υποδύθηκαν δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486