Καραμανλής: Όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο στο Μετρό πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας (vid)

Από neolaia.gr Team 31 Ιουλίου 2019

Με αυστηρούς τόνους μίλησε ο Yπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Α. Καραμανλής, απευθυνόμενος σε όσους χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο

O Yπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Α. Καραμανλής, αναφέρθηκε, με αρκετά σκληρή γλώσσα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, κατά όσων χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χωρίς να πληρώνουν και να ακυρώνουν κανονικά εισιτήριο.

Αναφερόμενος, λοιπόν, στο φαινόμενο επιβίβασης στο Μετρό χωρίς την πληρωμή εισιτηρίου, ο Κώστας Καραμανλής υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι: «πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας, όποιος πολίτης μπαίνει στο Μετρό χωρίς εισιτήριο», ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την πρόθεση του Υπουργείου να οργανώσει σχετική καμπάνια για τον περιορισμό του φαινομένου.

Σύμφωνα με τον ίδιο:

«Αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και την Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο Μετρό».

Δες ακόμα: Επαμεινώνδας Κορκονέας: Τι δήλωσε ο συνήγορός του για την αποφυλάκιση

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486