Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία του Martin Scorsese
Στο "The Irishman" θα πρωταγωνιστούν De Niro, Pacino και Pesci και έχουμε ενθουσιαστεί!

Ο Martin Scorsese ετοιμάζει την επόμενη μεγάλη ταινία του και οι πρώτες εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο φετινό New York Film Festival και θα παιχτεί στα σινεμά, πριν προβληθεί μέσω του Netflix, που κάνει και την παραγωγή, για μπει στην κούρσα για τα Όσκαρ 2020!

Ο τίτλος της νέας ταινία είναι “The Irishman” και θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου στο NYFF! Η ανυπομονησία για την ταινία είναι αρκετά μεγάλη, καθώς πέρα του ότι είναι η πρώτη ταινία του Scorsese από το 2016, έχει και ένα καστ που… τα σπάει!

Στην ταινία αυτή, λοιπόν, θα δούμε τους Robert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci. Ο Al Pacino συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον διάσημο σκηνοθέτη, ενώ οι άλλοι δύο επανέρχονται στον σκηνοθέτη που τους καθιέρωσε σαν ηθοποιούς.

Το “The Irishman” βασίζεται στο βιβλίο του Charles Brandt, “I heard you Paint Houses”, το οποίο διηγείται την ιστορία ενός εκτελεστή της μαφίας, για τον οποίο φημολογείται ότι έπαιξε κάποιον ρόλο στη δολοφονία του John F. Kennedy και του Jimmy Hoffa, του διαβόητου αρχιεκτελεστή Frank Sheeran. Ο De Niro παίζει θα υποδυθεί τον εκτελεστή, ο Al Pacino τον Jimmy Hoffa και ο Joe Pesci τον Russell Bufalino, τον αρχηγό της μαφίας στην Pennsylvania.

Η ταινία είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές του Netflix και η πλατφόρμα ελπίζει ότι πέρα από πολλούς τηλεθεατές για την ταινία θα κερδίσει και αρκετές υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2020. Έτσι κι αλλιώς, πέρυσι με το Roma έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει και να θεωρηθεί και φαβορί σε μεγάλες κατηγορίες!

Δες τις πρώτες εικόνες!

Δες επίσης: Beyonce: Μόλις κυκλοφόρησε νέο τραγούδι για την ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» και είναι απλά επικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;