PES 2020: Ένας σχεδόν άγνωστος παίκτης στο εξώφυλλο της νέας εκδοχής του παιχνιδιού
Ένας σχεδόν άγνωστος παίκτης εμφανίζεται δίπλα στον Μέσι στο εξώφυλλο του PES 2020!

Το Pro Evolution Soccer (PES) είναι ένα από τα πιο πετυχημένα παιχνίδια που έχουν βγει. Κάθε χρόνο κυκλοφορεί ανανεωμένο με νέες δυνατότητες, αλλά και τις ομάδες να αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Κι έτσι, στο εξώφυλλό του συνήθως είναι μεγάλοι παίκτες! Φέτος, όμως, κάτι έγινε που έχει ταράξει τους ποδοσφαιρόφιλους!

Στο εξώφυλλο του PES 2020 που έγινε διαθέσιμο ήδη στα social media είδαμε τους Λιονέλ Μέσι, ο Σερζ Νιαμπρί, ο Μιραλέμ Πιάνιτς και έναν τέταρτο παίκτη. Πολλοί, όμως, δεν τον αναγνώρισαν! Ούτε και εμείς…

Ο παίκτης που συμπληρώνει την τετράδα του εξωφύλλου του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού είναι ο Σκοτ Μακτόμινεϊ. Ένας 22χρονος μέσος, που έχει στο ενεργητικό του μόλις 16 εμφανίσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι ο παίκτης αυτός έχει μέλλον, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα βιντεοπαιχνίδια που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο!

Αυτό που δεν ήξερες, όμως, είναι ότι ο παίκτης αυτός, συμπεριλήφθηκε στο εν λόγω εξώφυλλο λόγω της συνεργασίας της εταιρείας Konami, που φτιάχνει το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ. Αυτή η συνεργασία ακολουθεί την περσινή συνεργασία της εταιρείας με την Γιουβέντους!

Δες το σχετικό εξώφυλλο για το PES 2020!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Proud to be on the cover of @officialpes ?? The demo is available to download today so go and check it out #eFootballPes2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SM ❤?⚽ (@scottmctominay) στις

Και συνέχισε διαβάζοντας μερικά καυστικά σχόλια που έγιναν στο Twitter!

Δες επίσης: Αποκαλύφθηκε το τρόπαιο του μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;