«Παιχνίδια χωρίς Σύνορα»: Το πιο καλτ παιχνίδι επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Από neolaia.gr Team 1 Αυγούστου 2019

Είναι γεγονός, ναι, ναι, ναι

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του πιο αγαπημένου και καλτ διεθνούς τηλεπαιχνιδιού, «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα», φαίνεται να αποτελεί πλέον γεγονός.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα επεισόδια θα είναι 6 και θα γυριστούν ένα σε κάθε διαφορετική χώρα, όπως είθισται άλλωστε να συμβαίνει, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό το όνομα του παρουσιαστή ή της παρουσιάστριας του παιχνιδιού.

Το «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα» ήταν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα της EBU, το οποίο ξεκίνησε το 1965 και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια, στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από πολλές διαφορετικές χώρες.

Η εν λόγω εκπομπή της ΕΡΤ γνώρισε κορυφαία απήχηση στα 90ς από το ελληνικό κοινό, ενώ ένας από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές ήταν και ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Κώστας Σγόντζος, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή στις 14 Απριλίου του έτους αυτού.

Τα νέα επεισόδια που αναμένονται θα προβάλλονται στον ΣΚΑΙ, σε συνεργασία με την κρατική γαλλική τηλεόραση και την εταιρεία παραγωγής Banijay.

Στον νέο κύκλο της εκπομπής, θα λάβουν μέρος 5 χώρες και αυτές είναι οι: Ελλάδα, Γαλλία, Ρωσία, Ιταλία και Ισπανία.AdTech Ad

Δες ακόμα: The Irishman: Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Martin Scorsese είναι εδώ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486