The Irishman: Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Martin Scorsese είναι εδώ!
Δες το πρώτο τρέιλερ από τη νέα ταινία του Martin Scorsese, The Irishman!

Η νέα ταινία του Martin Scorsese, The Irishman, είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες του 2019. Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Robert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci. Τώρα, έχουμε το πρώτο τρέιλερ!

Η ταινία πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή που τα περισσότερα στούντιο του Hollywood απέφυγαν και, έτσι, άφησαν ανοιχτή την πόρτα στο Netflix για να κάνει την παραγωγή. Το μπάτζετ της ταινίας έχει εκτοξευτεί στα 175 εκ. δολάρια, αλλά από το πρώτο τρέιλερ φαίνεται ότι έχουν πάει σε καλό σκοπό.

Μη ξεχνάς ότι στην ταινία θα δούμε μία νέα τεχνολογία που κάνει νεότερους τους γνωστούς μας ηθοποιούς! Την έχουμε δει, ήδη, σε ταινίες της Marvel, αλλά αν κρίνουμε από το πρώτο τρέιλερ του The Irishman, εδώ είναι πιο επιτυχημένη!

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου στο NYFF, ενώ θα προβληθεί και για μερικές εβδομάδες στα σινεμά, πριν κάνει πρεμιέρα στο Netflix. Κι αυτό για να μπορέσει να διαγωνιστεί στα Όσκαρ 2020!

Το «The Irishman» βασίζεται στο βιβλίο του Charles Brandt, «I heard you Paint Houses», το οποίο διηγείται την ιστορία ενός εκτελεστή της μαφίας, για τον οποίο φημολογείται ότι έπαιξε κάποιον ρόλο στη δολοφονία του John F. Kennedy και του Jimmy Hoffa, του διαβόητου αρχιεκτελεστή Frank Sheeran. Ο De Niro παίζει θα υποδυθεί τον εκτελεστή, ο Al Pacino τον Jimmy Hoffa και ο Joe Pesci τον Russell Bufalino, τον αρχηγό της μαφίας στην Pennsylvania.

Δες το πρώτο τρέιλερ από την πολυαναμενόμενη ταινία!

Δες επίσης: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία του Martin Scorsese «The Irishman»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;