Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: 5 – 12 Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος

Είναι γεγονός πως έλκετε άτομα με αντίθετες τάσεις από εσάς. Αντί να γίνετε σκληροί, λοιπόν, τους ευχαριστείτε για τη γνώση και την ευκαιρία εκπαίδευσης που σας προσφέρουν. Μόνο μέσω αυτών είχατε την ευκαιρία να διερευνήσετε τις αδυναμίες σας και τα ελαττώματά σας. Και γι’ αυτό, να μη ξεχνάτε, ότι εσείς τους βάλατε στο δρόμο σας ! Αν συνεχίσετε να θεωρείτε τον εαυτό σας θύμα και τους άλλους θύτες, δεν θα ισορροπήσετε καμία σχέση σας με και κυρίως εκείνη με τον σύντροφό σας. Αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας, να διακρίνετε τον σύντροφο από τον ανταγωνιστή και να αφήσετε τις αντιπαλότητες κατά μέρος. Αν κάποιες φορές, αισθανθήκατε τις σχέσεις σας με τους άλλους, σαν ένα βαρύ φορτίο, και αναζητήσατε την απομόνωση, ίσως ήδη καταφέρατε πολλά μέσα από την ενδοσκόπηση και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Επανεξετάστε τις προσωπικές σας σχέσεις και βιώστε την χαρά της συνύπαρξης. Μην ξεχνάτε πως η προσφορά είναι δώρο προς εμάς τους ίδιους τελικά!

Λέων

Αγχώδεις ήσασταν ως τώρα και πρέπει να αλλάξετε νοοτροπία και τακτική στις υποχρεώσεις σας. Χρειάζεται να μάθετε να οργανώνετε τις προτεραιότητές σας και να μην επιρρίπτετε διαρκώς την ευθύνη στον εαυτό σας, ξεπερνώντας κάθε όριο. Η χαλάρωση, η εξοχή και η ενασχόληση με κάτι που δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρώνεται πάντα, θα βοηθούσαν για την ανακούφιση της έντασης. Οραματισμοί και επιθυμία για αλλαγή, θα δράσουν αποτελεσματικά και θα γίνετε αποφασιστικοί για να προσφέρετε λύση στην καθημερινότητά σας. Η αναζήτηση της απομόνωσης, κατά περιόδους, είναι το «φάρμακο» για την ανασυγκρότηση δυνάμεων. Καθώς υπάρχει μία έντονη επιδίωξη για θεραπεία φυσική και ψυχική, θα χρειαστείτε ένα πιο ήπιο τρόπο ζωής, με σωστή διατροφή, αλλά και περιόδους γαλήνης και απόσυρσης, προκειμένου να αισθανθείτε ξανά ισορροπημένοι. Η προσφορά προς τον ίδιο σας τον εαυτό είναι πιο σημαντική, αυτή την περίοδο, από την προσφορά στους άλλους.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε ή να αποκαλύψετε το παιδί- ταλέντο που κρύβατε μέσα σας. Ίσως γιατί δεν σας αρέσει η επίδειξη στους άλλους, πιέζοντας ασφυκτικά κάτω από το βάρος ενός «θεάματος εντυπωσιασμού» ή μίας αυστηρής κριτικής για τελειοποίηση του «θεάματος» την ίδια σας την φύση. Σίγουρα το προσωπικό σας χάρισμα, μπορεί να γίνει προσφορά σε άλλους και να σας δώσει ικανοποίηση και χαρά. Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να πιστέψετε σ΄αυτό και να το αναδείξετε. Ενδέχεται, ακόμη, να πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα με μία έλλειψη αυτοεκτίμησης, που να αναστέλλει κάθε δημιουργική έκφραση. Ίσως προτιμήσατε να δραματοποιείτε τα γεγονότα της ζωής σας, θέτοντας εύκολα τον εαυτό σας στη θέση του θύματος, ώστε να διεγείρετε τα συναισθήματα και τον οίκτο των συνανθρώπων σας, σε μία λανθασμένη εκτίμηση της λέξης «Αγάπη». Τώρα όμως, είναι απαραίτητο να αλλάξετε σκέψη και αποφασιστικά, να ασχοληθείτε με ό,τι σας εκφράζει και σας ανανεώνει.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;