Η Eurovision πάει… Netflix!

Από neolaia.gr Team 5 Αυγούστου 2019

Η Eurovision θα αρχίσει να προβάλλεται και στην Αμερική μέσω Netflix!

Η Eurovision φαίνεται ότι θα πάει και… Αμερική. Το Netflix, βλέπεις, ανακοίνωσε και επίσημα την συνεργασία του με την EBU και, έτσι, οι τηλεθεατές στην Αμερική μπορούν να δουν τον Ευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό!

Μέσω του Netflix, λοιπόν, ο διαγωνισμός τραγουδιού με τους αμέτρητους θαυμαστές θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλεται και στην Αμερική μέσω Netflix. Αξίζει να σημειωθεί, ότι εδώ και λίγες μέρες η διαδικτυακή τηλεόραση έχει συμπεριλάβει τους δύο ημιτελικούς όπως επίσης και τον τελικό της Eurovision 2019. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους θαυμαστές του διαγωνισμού στην Αμερική να δουν όσα έγιναν στο Τελ Αβίβ.

Μέσω της πλατφόρμας του Netflix, μπορεί η Eurovision, να βρει ένα ακόμη μεγαλύτερο κοινό από ότι έχει μέχρι τώρα!

Με τον ίδιο τρόπο θα προβληθεί στην πλατφόρμα και ο επόμενος διαγωνισμός της Eurovision ενώ σχεδιάζεται να συμπεριληφθούν και οι προηγούμενοι διαγωνισμοί. Για να μπορέσεις να τους δεις, όποτε θέλεις! Ο Γιον ΌλαΣαντ ο οποίος είναι Song Contest Executive Supervisor καλωσόρισε το αμερικανικό κοινό δηλώνοντας πως είναι η καλύτερη στιγμή για σχέδια ώστε να ξεκινήσει το 2021 μία αμερικάνικη έκδοση του διαγωνισμού. Αυτό το ακούγεται χρόνια τώρα και, μάλλον, η συνεργασία αυτή προβλέπει ότι κάτι τέτοιο θα υλοποιηθεί πιο γρήγορα από ότι νομίζαμε!

Δες ακόμα: Antique: Το άγνωστο σκηνικό που είχε γίνει όταν εκπροσώπησαν την Ελλάδα στη Eurovision!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ