Τάκης Θεοδωρικάκος: Άμεσα προσλήψεις σε Παιδεία και Υγεία

Από neolaia.gr Team 5 Αυγούστου 2019

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ μίλησε για προσλήψεις σε Παιδεία και Υγεία, αλλά και για τις διαδικασίες επιλογής.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος είχε την Παρασκευή, 2/8, συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Ιωάννη Καραβοκύρη και κεντρικό σημείο της συνάντησής τους ήταν οι προσλήψεις που θα γίνουν άμεσα στο δημόσιο. Μάλιστα, ο κύριος Θεοδωρικάκος μίλησε για άμεσες προσλήψεις και διαδικασίες!

Άμεσα ολοκληρώνεται η διαδικασία για τις προσλήψεις των των 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και των 2.500 γιατρών και νοσηλευτών στα δημόσια νοσοκομεία, τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Επιπλέον, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η πορεία διαφόρων προκηρύξεων που είναι σε εξέλιξη και η καταγραφή των αναγκών του Δημοσίου στο πλαίσιο του τετραετούς προγραμματισμού προσλήψεων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι ένα μέρος των αναγκών θα καλύπτεται με το πρόγραμμα κινητικότητας (μετατάξεις, αποσπάσεις) και στη συνέχεια θα γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις. Μάλιστα, για τις προσλήψεις είπε συγκεκριμένα:

«Θα ενημερώνονται οι πολίτες, ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να συμμετάσχουν.

Οι διαδικασίες να γίνονται γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να ταλαιπωρούνται οι ενδιαφερόμενοι.»

Δες επίσης: ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την 8Κ/2018

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486