Ένας σκύλος δεν ήθελε να πάει βόλτα και παρίστανε τον... νεκρό!
Όταν ο σκύλος δε θέλει να πάει βόλτα, δεν θέλει! Τελείωσε!

Τα σκυλιά και οι γάτες έχουν μαγικό τρόπο για να γίνονται viral στο διαδίκτυο. Οι ζαβολιές τους, αλλά και τα διάφορα κατορθώματά τους έχουν γεμίσει άπειρα βιντεάκια και αστείες εικόνες. Όμως, ένας σκύλος που βαριόταν να περπατήσει και έκανε κάτι πραγματικά απίστευτο έχει γίνει το απόλυτο viral των τελευταίων ημερών!

Μία περαστική, περπατώντας έξω από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη εντόπισε μια νεαρή κοπέλα με έναν μεγάλο όμορφο σκύλο ο οποίος, όμως, της έκανε πείσματα. Βλέπεις, το αγαπημένο μας κατοικίδιο, δεν ήθελε να πάει βόλτα γιατί… απλά, κουράστηκε. Και σταμάτησε. Πείσμωσε και δεν κουνιόταν καθόλου!

Μάλιστα, ο σκύλος είχε πέσει κάτω στο πεζοδρόμιο, ανάσκελα, με τα πόδια στον αέρα, σαν νεκρός και δεν κουνιόταν καθόλου. Μάλλον, για τον λυπηθούν και οι υπόλοιποι περαστικοί!

Η ιδιοκτήτριά του μάταια προσπαθούσε να τον πείσει να σηκωθεί για να συνεχίσουν τη βόλτα τους. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα βάζει τα γέλια, τον χαϊδεύει λίγο στο στέρνο, του πιάνει και του κουνάει το πόδι μπας και αντιδράσει, αλλά ο πεισματάρης σκύλος κάνει, κυριολεκτικά τον νεκρό.

Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε στο Twitter και έχει, ήδη, πάνω από 3,3 εκατ. views και είναι το απόλυτο viral.

Δες το αστείο βιντεάκι!

Δες επίσης: Αυτή είναι η μαθηματική εξίσωση που έχει… τρελάνει το Twitter!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;