10 σειρές που είχαν μεγάλη διάρκεια χωρίς να διατηρήσουν την ποιότητά τους!

Από neolaia.gr Team 7 Αυγούστου 2019

Θα συμφωνήσω ότι οι σειρές αυτές έπρεπε να έχουν τελειώσει καιρό πριν!

Οι σειρές μας αρέσουν. Μας κρατάνε συντροφιά και περνάμε όμορφες στιγμές με τους χαρακτήρες που ταυτιζόμαστε και θέλουμε να δούμε τις περιπέτειές τους. Όμως, η αλήθεια είναι ότι κάποιες συνεχίζονται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ειδικά, οι σειρές που έρχονται εκ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, συνεχίζονται για πάρα πολλά χρόνια. Μία πρώτη μεγάλη επιτυχία είναι σαν μία υπόσχεση ότι η σειρά θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 5 χρόνια! Και τα πέντε είναι καλά! Άλλες σειρές συνεχίζονται για ακόμη περισσότερο και κάπου στην 6η με 7η σεζόν έχουν χάσει τη μαγεία τους.

Το έχουμε δει όλοι αυτό να συμβαίνει! Μη μου πεις ότι δεν έχεις σταματήσει κάποια σειρά γιατί απλά την βαρέθηκες; Ή, επειδή, έχασε αυτό το κάτι παραπάνω που είχε στην αρχή.

Σε αυτό το βίντεο σου έχω συγκεντρώσει σειρές που συνέχισαν για πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε. Με κάποιες από αυτές συμφωνώ απόλυτα (το Pretty Little Liars και The Big Bang Theory έπρεπε να είχαν τελειώσει γύρω στην τέταρτη με πέμπτη σεζόν τους). Με άλλες (Modern Family), τις αγαπώ ακόμη, αλλά πρέπει να πω ότι γύρω στην 7η σεζόν του, σταμάτησε να είναι τέλειο όπως στην αρχή και έγινε απλά καλό. Για μία σειρά που έχει συγκεντρώσει 5 Βραβεία Emmy Καλύτερης Κωμικής Σειράς, αυτό λέει κάτι!

Δες το βίντεο, λοιπόν, και πρόσθεσε στα σχόλια και τις σειρές που πιστεύεις εσύ ότι έπρεπε να είχαν τελειώσει πολύ καιρό πριν!

Δες ακόμα: 4 κωμικές σειρές που θα σε κάνουν να γελάσεις φέτος το καλοκαίρι!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486