Bond 25: Κι ο πρίγκιπας Κάρολος στη νέα ταινία του 007;
Φαίνεται ότι το Bond 25 μας φυλάσσει ακόμη πολλές εκπλήξεις!

Τα γυρίσματα για το Bond 25, τη νέα ταινία του James Bond που πρόκειται να δούμε στα σινεμά μέσα στο 2020. Μετά από διάφορα ατυχήματα, αλλά και τον τραυματισμό του ίδιου του Bond, Daniel Craig, τα γυρίσματα έχουν αρχίσει και πάλι και μας επιφύλαξαν μία μεγάλη έκπληξη! Τον πρίγκιπα Κάρολο!

Η ιδέα ότι ο πρίγκιπας Κάρολος θα έχει πέρασμα από το Bond 25, γεννήθηκε όταν ο πρίγκιπας επισκέφτηκε τα στούντιο Pinewood, όπου γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “The Independent” έχει γίνει επίσημη πρόταση στο μέλος αυτό της βασιλικής οικογένειας.

Εάν τελικά η πρόταση ισχύει και γίνει αποδεκτή δεν θα είναι ο πρώτος βασιλιάς που κάνει εμφάνιση με τον πράκτορα που έχει την άδεια να σκοτώνει. Το 2012 η ίδια, η βασίλισσα Ελισάβετ, σε ένα κλιπ που γυρίστηκε για το άνοιγμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου συνοδεύονταν από τον James Bond.

Πάντως, οι παραγωγοί της ταινίας έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο πρίγκιπας αρνηθεί το ρόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν αποφασίσει να ζητήσουν άδεια ώστε να συμμετάσχουν στην ταινία οι πρίγκιπες William και Harry. Εγώ θα ήθελα, πάντως, να δούμε τους δύο νεότερους πρίγκιπες στην νέα ταινία! Κι ας ελπίσουμε ότι θα είναι περισσότερο σαν το Casino Royale παρά σαν το Spectre!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Daniel Craig primed for action on SKYFALL (2012) and SPECTRE (2015). #007 #JamesBond #DanielCraig

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007) στις

Δες επίσης: Bond 25: Θα είναι η Lashana Lynch η νέα πράκτορας 007;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;