6 σημάδια που δείχνουν ότι σε βλέπει ΜΟΝΟ φιλικά!
Αυτά τα σημάδια θα σου δείξουν αν σε βλέπει φιλικά ή όχι!

Το να σου αρέσει κάποιος ή το να είσαι ερωτευμένος μαζί του, δε σημαίνει ότι και ο άλλος έχει τα ίδια συναισθήματα για σένα. Μπορεί η αγάπη σου να είναι μονόπλευρη!

Και, αυτό, είναι λίγο σκληρό. Αλλά, έχει συμβεί σε όλους μας και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με το κεφάλι ψηλά. Το κακό, όμως, είναι ότι δεν το καταλαβαίνουμε κατευθείαν. Δεν το αναγνωρίζουμε αμέσως, και, μάλιστα, περιμένουμε την ανταπόκριση του άλλου.

Γι αυτό σου έχω κάποια σημάδια που θα σου αποδείξουν ότι σε βλέπει μόνο φιλικά!

1. Πάντα εσύ προτείνεις πράγματα

Πόσες φορές έχεις βρεθεί μαζί του; Σκέψου, τώρα, πόσες φορές το έχει προτείνει εκείνος. Αν η απάντηση είναι καμία, τότε σίγουρα σε βλέπει φιλικά και ΜΟΝΟ!

2. Βρίσκετε μόνο σε παρέες

Αν ήθελε ο άλλος να έχετε λίγο χρόνο για εσάς θα έκανε τα πάντα για να βρεθείτε και λίγο μόνοι σας. Θα έβρισκε χαζές δικαιολογίες για να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο μαζί και να τα πείτε. Αντίθετα, πάντα φέρνει και κάποιον φίλο του, ή προτιμάει να βγείτε μαζί με άλλους.

3. Σου μιλάει γι αυτή που του αρέσει

Δε θέλει να σε κάνει να ζηλέψεις. Απλά, δεν του έχει περάσει από το μυαλό ότι εσύ την έχεις πατήσει μαζί του. Μάλιστα, σε βλέπει τελείως σαν φίλη!

4. Ήσαστε, ήδη, φίλοι για καιρό

Ενώ, εσύ έχεις, ξαφνικά, ανακαλύψει ότι σου αρέσει αυτός ο άνθρωπος που εδώ και καιρό κάνετε παρέα, εκείνος έχει αποφασίσει ότι είστε παρέα. Είσαι το φιλαράκι του που μπορεί να του λέει τα πάντα.

5. Η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα

Αν δεν έχεις καταλάβει ή κάνει κάτι από τα παραπάνω, τότε, πρέπει να προσέξεις τη γλώσσα του σώματός του. Θα ανακαλύψεις πράγματα που δεν είχες φανταστεί!

6. Είναι λίγο παράξενο όταν του κάνεις κομπλιμέντα

Νιώθει άβολα και το δείχνει. Μάλλον, ξέρει ότι υπάρχει πιθανότητα να του αρέσεις και δε θέλει να σου δώσει τα λάθος σημάδια.

Δες επίσης: 5 οικονομικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με τη σχέση σου αυτό το καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;