«Μόνος στο Σπίτι»: Η Disney ετοιμάζει το remake της ταινίας!

Από neolaia.gr Team 8 Αυγούστου 2019

Ετοιμάσου! Η Disney ετοιμάζει το remake της ταινίας "Μόνος στο Σπίτι"!

Η Disney μετά την απόκτηση της 20th Century Fox ετοιμάζει τα επόμενα βήματά της στη διαχείριση του μεγάλου καταλόγου με ταινίες που έχει στην κατοχή της η εταιρεία αυτή. Και μία ανακοίνωση που μας έκανε εντύπωση είναι το remake της ταινίας «Μόνος στο Σπίτι«!

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστή ο Macaulay Culkin, έχει μετατραπεί σε μία από τις πιο κλασσικές χριστουγεννιάτικες ταινίες που βλέπουμε και ξαναβλέπουμε. Η ανακοίνωση αυτή, όμως, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν μας δημιούργησε χαρά ή ένα αίσθημα του γιατί!

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της, η Disney και, μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος, Bob Iger επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει μια σύγχρονη, καινούρια εκδοχή της ταινίας του Chris Columbus. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα αναφέρεται στη «νέα γενιά»!

Παράλληλα με το «Μόνος στο Σπίτι», ο Iger ανακοίνωσε ότι σχεδιάζονται τα ριμέικ, επίσης, των ταινιών Night at the Museum, Cheaper by the Dozen και Diary of a Wimpy Kid. Μάλιστα, ανέφερε ότι οι ταινίες αυτές δε θα έχουν κινηματογραφική προβολή, αλλά θα παρουσιαστούν στο Disney+!

Δεν πιστεύεται ότι το Hollywood το έχει παρακάνει με τα ριμέικ;

Δες επίσης: Περισσότερο από 1 δις δολάρια οι παγκόσμιες εισπράξεις του «Lion King»

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486