Ετοιμάσου! Η Disney ετοιμάζει το remake της ταινίας "Μόνος στο Σπίτι"!

Η Disney μετά την απόκτηση της 20th Century Fox ετοιμάζει τα επόμενα βήματά της στη διαχείριση του μεγάλου καταλόγου με ταινίες που έχει στην κατοχή της η εταιρεία αυτή. Και μία ανακοίνωση που μας έκανε εντύπωση είναι το remake της ταινίας “Μόνος στο Σπίτι“!

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστή ο Macaulay Culkin, έχει μετατραπεί σε μία από τις πιο κλασσικές χριστουγεννιάτικες ταινίες που βλέπουμε και ξαναβλέπουμε. Η ανακοίνωση αυτή, όμως, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν μας δημιούργησε χαρά ή ένα αίσθημα του γιατί!

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της, η Disney και, μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος, Bob Iger επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει μια σύγχρονη, καινούρια εκδοχή της ταινίας του Chris Columbus. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα αναφέρεται στη “νέα γενιά”!

Παράλληλα με το “Μόνος στο Σπίτι”, ο Iger ανακοίνωσε ότι σχεδιάζονται τα ριμέικ, επίσης, των ταινιών Night at the Museum, Cheaper by the Dozen και Diary of a Wimpy Kid. Μάλιστα, ανέφερε ότι οι ταινίες αυτές δε θα έχουν κινηματογραφική προβολή, αλλά θα παρουσιαστούν στο Disney+!

Δεν πιστεύεται ότι το Hollywood το έχει παρακάνει με τα ριμέικ;

Δες επίσης: Περισσότερο από 1 δις δολάρια οι παγκόσμιες εισπράξεις του «Lion King»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;