Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Τι αλλαγές θα εφαρμοστούν;

Από neolaia.gr Team 9 Αυγούστου 2019

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο πρόκειται να ενισχυθεί στα ΜΜΜ!

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα περάσει σε μία σειρά ενεργειών με στόχο την βελτίωση των αστικών. Μάλιστα, ο Υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης είχε μία συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ Ιωάννη Σκουμπούρη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Νίκο Αθανασόπουλο. Και μίλησαν για τις αλλαγές αυτές που έχουν να κάνουν και με το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από σχετικές κατευθύνσεις του υφυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη, επαναλειτουργούν, αλλά και ενισχύονται με περισσότερες βάρδιες εκδοτήρια σε σταθμούς του μετρό με υψηλή τουριστική κίνηση, όπως είναι οι σταθμοί της Ακρόπολης, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο, στο Σύνταγμα και στον Σταθμός Λαρίσης.

Επιπλέον, το Υπουργείο Μεταφορών ήρθε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την συνδρομή της Αστυνομίας στους ελέγχους εισιτηρίων. Ενώ, υπάρχει, ήδη, μεγαλύτερη παρουσία Αστυνομικών σε κεντρικούς σταθμούς.

Το υπουργείο έδωσε κατεύθυνση στον ΟΑΣΑ για τον περαιτέρω εμπλουτισμό των υπηρεσιών σε σχέση με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες και σε συνεργασία με τις Τράπεζες, έως την άνοιξη του 2020 οι πιστωτικές κάρτες θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και ως ηλεκτρονικό εισιτήριο από τους επιβάτες του μετρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιστρέφουν στην ΟΣΥ 30 οδηγοί και υπάλληλοι, που είχαν αποσπαστεί σε κόμματα και πολιτικά πρόσωπα που δεν εξελέγησαν. Τέλος, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενεργοποιεί δευτεροβάθμιο υγειονομικό έλεγχο στην ΟΣΥ.

Δες ακόμα: Ηλεκτρονικό Εισιτήριο: Αλλάζει ριζικά ο τρόπος χρέωσης!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486