5 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να τα βγάλεις πέρα αν δουλεύεις το καλοκαίρι!

Από neolaia.gr Team 9 Αυγούστου 2019

Με τους τρόπους αυτούς θα τα βγάλεις πέρα αν δουλεύεις το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι μία δύσκολη περίοδος για να δουλεύεις. Κάτι η ζέστη, κάτι οι υπόλοιποι που ετοιμάζονται για να πάνε διακοπές, σε κάνουν να μην αντέχεις τη δουλειά που κάνεις.

Αλλά, δυστυχώς, είσαι από αυτούς που πρέπει να δουλέψουν και να τα βγάλουν πέρα με τις άπειρες φωτογραφίες από ανθρώπους που ευχαριστιούνται τις διακοπές τους. Μη στεναχωριέσαι, όμως!

Υπάρχουν τρόποι για να ευχαριστηθείς κι εσύ το καλοκαίρι σου, ενώ δουλεύεις. Εκτός αν είσαι σε κάποιο μέρος για δουλειά στην καλοκαιρινή σεζόν που έχει πολύ τρέξιμο!

Πάμε να δούμε πώς θα τα βγάλεις πέρα;

1. Κλείσε τα social media

Όλοι χρειαζόμαστε μία φορά το χρόνο να απέχουμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για σένα είναι τώρα η ώρα. Με τον τρόπο αυτό θα προστατεύσεις τον εαυτό σου από το να βλέπεις ανθρώπους σε ειδυλλιακές παραλίες να περνάνε υπέροχα και θα ζεις τη δική σου καθημερινότητα!

2. Πήγαινε για μία βουτιά μετά την δουλειά

Ότι ώρα και να σχολάσεις, πήγαινε για μία βουτιά. Ο ήλιος έτσι κι αλλιώς δύει αρκετά αργά, οπότε, μπορείς να απολαύσεις και τη βουτιά σου, αλλά και το ασφαλές μαύρισμα, καθώς τις απογευματινές ώρες η ακτινοβολία του ήλιου δεν είναι τόσο δυνατή, όσο το μεσημέρι. Για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να έχεις πάντα στο αυτοκίνητό σου την τσάντα θαλάσσης σου!

3. Φάε το μεσημεριανό σου σε ένα πάρκο

Βγες από το χώρο της δουλειάς σου και πήγαινε σε ένα κοντινό πάρκο για να απολαύσεις το μεσημεριανό σου. Μπορείς να κάτσεις στη σκιά ενός δέντρου ή να βρέχεις τα πόδια σου στο συντριβάνι. Θα δεις ότι θα σε χαλαρώσει πάρα πολύ και θα σκέφτεσαι ότι είσαι κι εσύ διακοπές, απλά τυχαίνει να έχεις και λίγη δουλειά!

4. Προετοίμασε πράγματα για τον χειμώνα

Μπορεί να τρέχεις πεντακόσια διαφορετικά πράγματα μαζί και κάποια να μένουν πίσω, έτσι, λοιπόν, το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία να προετοιμάσεις διάφορα. Τα πράγματα είναι αρκετά πιο χαλαρά παντού, οπότε, μπορείς να βρεις τον χρόνο να αρχίσεις να προετοιμάζεις πράγματα για τον υπόλοιπο χρόνο. Όταν γυρίσουν οι άλλοι από τις διακοπές τους, εσύ θα είσαι αρκετά πιο χαλαρός και δε θα τρέχεις!

5. Κάνε μικρές εκδρομές

Όποτε δε δουλεύεις, πάρε τη βαλίτσα σου και πήγαινε μία εκδρομή. Σε ένα κοντινό μέρος, έτσι για ένα ΣουΚου. Είναι ότι πρέπει για να ευχαριστηθείς και το καλοκαίρι και τα μπάνια και τον ήλιο. Θα δεις ότι με αυτά τα μικρά διαλείμματα της καθημερινότητας θα είσαι ακόμη πιο δυναμικός κι ενεργητικός κάθε Δευτέρα που θα επιστρέφεις στη δουλειά!

6. Δούλεψε από το σπίτι

Αν μπορείς να δουλέψεις από το σπίτι, κάντο. Πάρε μία/ δύο μέρες την εβδομάδα για να δουλέψεις από το σπίτι. Σήκω, φάε το πρωινό σου και δούλεψε με την ηρεμία σου. Τις πιτζάμες σου και το ανοιχτό air condition. Το καλοκαίρι θα ήθελες να μην είσαι για ώρες στον δρόμο κάτω από τον καυτό ήλιο!

Δες ακόμα: 4 λόγοι για τους οποίους είναι καλύτερο να ψάχνεις για δουλειά μέσα στο καλοκαίρι!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486