Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Παράταση στην υποβολή των αιτήσεων

Από neolaia.gr Team 12 Αυγούστου 2019

Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Δείτε αναλυτικά!

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ φαίνεται να πήραν παράταση. Οπότε, έχεις περισσότερο καιρό για να υποβάλεις ηλεκτρονικά την αίτησή σου.

Πλέον, η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ θα είναι έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Η παράταση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ελήφθη με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεράσιμου Θωμά. Κρίθηκε επιβεβλημένη για να ενημερωθεί η βάση δεδομένων που τηρείται από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ με τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων του έτους 2018. Επίσης, η παράταση αυτή θα μειώσει και την ταλαιπωρία των πολιτών από την αρχικά περιορισμένη περίοδο υποβολής αιτήσεων που είχε οριστεί.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.idika.gr και μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2019 θα ενημερωθούν για την εκ νέου ένταξή τους ή όχι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Μέχρι τον έλεγχο και έγκριση (ή όχι) των νέων αιτήσεων παραμένουν ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο οι υφιστάμενοι δικαιούχοι, σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Δες επίσης: Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Μέχρι πότε μπορείς να κάνεις αίτηση;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486