5 σημάδια που θα σου δείξουν ότι είσαι έτοιμος να πας παρακάτω μετά από έναν χωρισμό!
Αυτά τα σημάδια θα σου αποδείξουν ότι είσαι έτοιμος να πας παρακάτω μετά από έναν χωρισμό!

Ένα χωρισμός είναι πάντα δύσκολος. Όσο και να θέλεις να το παίξεις γενναίος και ότι δε σε επηρεάζει, η αλήθεια είναι ότι σε επηρεάζει βαθύτατα. Όμως, θα έρθει η στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις ότι είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Για να πας παρακάτω.

Κι αυτό θα το καταλάβεις από μικρά σημάδια και αλλαγές που θα δεις στην ψυχολογία σου και σε εσένα. Ποιες είναι αυτές; Διάβασε παρακάτω για να δεις!

1. Σκέφτεσαι άλλα πράγματα

Δεν έχεις ακόμη την ελπίδα ότι θα υπάρξει περίπτωση να τα βρείτε και πάλι. Το να είστε και πάλι μαζί σου μοιάζει πολύ μακρινό και, ίσως, όχι κάτι που θα ήθελες να κάνεις!

2. Είσαι έτοιμος να αναλάβεις τις ευθύνες σου

Σε έναν χωρισμό, πάντα φταίνε και οι δύο πλευρές (εκτός από ακραίες περιπτώσεις). Όταν νιώσεις έτοιμος να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να δεις που έκανες λάθος εσύ, τότε είσαι έτοιμος να πας παρακάτω!

3. Δεν κατηγορείς τον  άλλο

Μπορεί να φταίει. Μπορεί να έκανε πολλά λάθη στη σχέση σας. Αλλά, τώρα, πλέον, δεν τον κατηγορείς. Σκέφτεσαι τα καλά και πας παρακάτω. Όλα είναι μία εμπειρία που πρέπει να ζήσεις!

4. Δεν κατηγορείς τον εαυτό σου

Στην αρχή ενός χωρισμού μπορεί να κατηγορείς τον εαυτό σου που δεν προσπάθησες και δεν έκανες ότι περνάει από το χέρι σου. Όμως, όταν είσαι έτοιμος να πας παρακάτω, τα έχεις ξεπεράσει όλα αυτά!

5. Θέλεις να πάρεις μαθήματα από όλα αυτά που έγιναν λάθος

Είσαι έτοιμος να δεις, να σκεφτείς και να μάθεις από ότι πήγε λάθος στη σχέση σου αυτή. Οπότε, θέλεις να γίνεις καλύτερος για την επόμενη σου σχέση. Δε θέλεις να επαναλάβεις τα ίδια λάθη ξανά και ξανά!

Δες ακόμα: 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις ΑΜΕΣΩΣ μετά από έναν χωρισμό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;