Οι X-men και ο Wolverine θα συμμαχήσουν πιο νωρίς από ότι περιμέναμε με τους Avengers!

Από neolaia.gr Team 14 Αυγούστου 2019

Δεν μπορώ να περιμένω για να δω τους X-men στο MCU!

Ο Kevin Feige μπορεί στο San Diego Comic- Con να έκανε απλά μία αναφορά στους «μεταλλαγμένους», όπως τους ανέφερε και ο ίδιος, αλλά δεν είπε τίποτα παραπάνω. Τώρα, όμως, η Independent υποστηρίζει ότι στην επόμενη ταινία των Avengers, θα δούμε και τον Wolverine στην ομάδα!

Και έχω ξετρελαθεί από αυτά τα νέα!

Όπως, σου είπα ο Kevin Feige έκανε μερικές ανακοινώσεις για το μέλλον του MCU στο San Diego Comic- Con, αλλά μόνο για τα επόμενα δύο χρόνια. Οπότε, το μέλλον θα κρύβει και άλλες εκπλήξεις με τους αγαπημένους μας υπερήρωες.

Σύμφωνα με τον Independent, όμως, σύντομα οι μεταλλαγμένοι θα βοηθήσουν τους Avengers να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους και να προστατεύσουν τη γη. Η γνωστή εφημερίδα επικαλείται πηγές που υποστηρίζουν ότι αρχικά την εμφάνισή τους στις κοινές μάχες κατά του κακού θα κάνουν οι ήρωες των X-Men και των Fantastic Four. Αργότερα θα κάνει την εμφάνισή του και ο αγαπημένος μας Wolverine!

Ωστόσο, δε διευκρινίζεται εάν το ρόλο θα συνεχίσει να υποδύεται ο Hugh Jackman. Θέλουμε να πιστεύουμε πώς θα βρουν κάποιον καινούριο στη θέση του!

Τα νέα αυτά, όμως, μας έχουν ενθουσιάσει!

Δες επίσης: Αυτή είναι η ταινία που εκθρόνισε το Avatar και έγινε ο νέος βασιλιάς του παγκόσμιου box office!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486