Όσκαρ 2020: Ο Leonardo Di Caprio πάει για την κατάκτηση δεύτερου αγαλματιδίου!
Ο Leonardo Di Caprio φαίνεται να είναι το απόλυτο φαβορί για τα Όσκαρ 2020!

Το φθινόπωρο πλησιάζει και μαζί του η νέα σεζόν για τα Όσκαρ 2020. Την αυλαία θα ανοίξει το φεστιβάλ της Βενετίας με πολλές ταινίες να θέλουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον κοινού και κριτικών για να συνεχίσουν την κούρσα για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Αλλά, στα φετινά Όσκαρ φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει μία ταινία που έχει, ήδη, κυκλοφορήσει στην Αμερική, ενώ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου!

Πρόκειται για την ένατη ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο Leonardo Di Caprio φαίνεται να είναι το απόλυτο φαβορί για το Όσκαρ 2020 Α’ Ανδρικού Ρόλου!

Ναι, καλά διάβασες!

Μπορεί το 2016 να είχε καταφέρει (επιτέλους) να κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο για την ταινία, The Revenant του Alejandro Gonzalez Inarritu, φαίνεται, όμως, να είναι μπροστά στις εταιρείες στοιχημάτων και για ένα δεύτερο αγαλματίδιο. Λέτε να το δούμε κι αυτό;

Σύμφωνα με την βρετανική εταιρεία στοιχημάτων Coral ο Di Caprio είναι μέχρι στιγμής το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στα Όσκαρ 2020 για το ρόλο του ως τον τηλεοπτικό αστέρα Ρικ Ντάλτον στην ταινία Once Upon a Time in Hollywood. Αξίζει να σημειωθεί, όμως, ότι ακόμη πολλές ταινίες που μπορεί να είναι υποψήφιες για τα Όσκαρ δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Χάρι Άιτκενχάιντ του Coral δήλωσε τα εξής:

“Ο Leonardo Di Caprio τελικά κέρδισε το Όσκαρ το 2016, αλλά θα μπορούσε να προσθέσει στη συλλογή του ακόμα ένα Όσκαρ, καθώς οι αποδώσεις στα στοιχήματα δίνουν 4-1 υπέρ του.”

Για να πω την αλήθεια, ο Di Caprio άξιζε το Όσκαρ για τον Λύκο της Wall Street, όσο κι αν πιστεύω ότι το The Revenant ήταν ένα αριστούργημα! Μένει να περιμένουμε μέχρι τς 22 Αυγούστου για να δούμε αν αξίζει πραγματικά και γι αυτήν του την ερμηνεία ένα Όσκαρ!

Δες ακόμα: Ο Leonardo DiCaprio είχε κάτι να πει για τα σκουπίδια που έχουν βρεθεί στις ελληνικές παραλίες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;