5 πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν επιστρέψεις σπίτι μετά τις διακοπές!

Από neolaia.gr Team 16 Αυγούστου 2019

Η επιστροφή στο σπίτι σου μετά τις διακοπές δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα!

Η επιστροφή στην πόλη μετά τις διακοπές δεν είναι και ότι καλύτερο. Ναι μεν έχεις ξεκουραστεί και έχεις χαλαρώσει αρκετά, αλλά σκέφτεσαι όλα αυτά που θα έχεις να αντιμετωπίσεις στο μέλλον και θα ήθελες απλά να συνεχίσεις να είσαι σε μία παραλία. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Πάντως, με το που γυρίσεις στην πόλη (κι αν δεν έχει τελειώσει ακόμη η άδειά σου) υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Ξέρεις, για να μπεις λίγο σε τάξη! Ή και όχι…

1. Μάζεψε το σπίτι

Κάνε αυτά που δεν είχες κάνει τόσο καιρό. Από το να τακτοποιήσεις ντουλάπες, να πετάξεις παλιά πράγματα, μέχρι ένα γενικό καθάρισμα που πάντα ήθελες να κάνεις, αλλά δεν είχες τον χρόνο!

2. Συνέχισε τις διακοπές σου

Δε σημαίνει επειδή γύρισες στην πόλη ότι τελειώσαν και οι διακοπές σου. Ακόμη μπορείς να επισκέπτεσαι κάποια από τις παραλίες της Αττικής και να χαλαρώνεις κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Οι διακοπές τελειώνουν όταν το επιλέγεις εσύ!

3. Ξεκίνα το διάβασμα

Έχεις ακόμη κάποιες μέρες για να ξεκινήσει η εξεταστική. Οπότε, τώρα είναι η ώρα για να στρωθείς στο διάβασμα για να περάσεις και κανέναν μάθημα αυτόν τον Σεπτέμβριο!

4. Δες καμία σειρά

Έχουν βγει άπειρες σειρές φέτος και δεν τις έχεις δει σίγουρα όλες. Οπότε, αν δεν έχεις διάθεση να τρέχεις για μπάνια στις θάλασσες και να κάνεις διάφορα πράγματα, μπορείς να κάτσεις μέσα και να ευχαριστηθείς ωραίες σειρές. Τρεις που πρέπει σίγουρα να δεις είναι το Euphoria, το Russian Doll και τον δεύτερο κύκλο του Big Little Lies (δεν είναι τόσο καλός όσο ο πρώτος, αλλά οι ερμηνείες είναι απίστευτες)!

5. Προετοιμάσου για τη δουλειά

Κάνε ένα πλάνο για τα πράγματα που έχεις να κάνεις στη δουλειά. Σκέψου λίγο τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει πίσω και βάλτες σε ένα χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε να μην πελαγώσεις με την επιστροφή σου. Θα δεις ότι θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Ειδικά, την πρώτη μέρα που θα έχεις επιστρέψει!

Δες ακόμα: 10 «κανόνες» που δεν πρέπει να παραβείς στην παραλία!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486