4 προτάσεις για να ένα υπέροχο ΣουΚου!
Αυτές είναι οι προτάσεις μας γι αυτό το ΣουΚου!

Η Αθήνα είναι, σχεδόν, άδεια μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Πρόκειται για μία τελείως διαφορετική πόλη από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Κι αυτό το ΣουΚου είναι το τελευταίο που θα μπορέσεις να τη χαρείς με την ψυχή σου. Μετά, θα αρχίσει να μαζεύει και πάλι κόσμο.

Γι αυτό σου έχω μερικές προτάσεις για να περάσεις ένα μοναδικό ΣουΚου στην πόλη που θα σου μείνει αξέχαστο!

1. Απόλαυσε τις παραλίες της

Αν το καλοσκεφτείς οι παραθαλάσσιες περιοχές της Αθήνας δεν έχουν και τόσο άσχημες παραλίες. Απλά, δεν μπορείς να πηγαίνεις και να έχει τόσο κόσμο. Και είναι απόλυτα λογικό. Ποιος μπορεί τον τόσο πολύ κόσμο. Τώρα, όμως, που είναι σχεδόν άδεια, θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς και την παραλία, αλλά και τη θάλασσα. Δε θα έχει τόσες πολλές φωνές για να σε νευριάζουν και θα μπορέσεις να χαλαρώσεις!

2. Επισκέψου ένα από τα θερινά σινεμά

Μη συ πω να το κάνεις σαν μονοήμερη. Να πας σε μία παραλία, να πας για φαγητό και μετά το βραδάκι να πας να ευχαριστηθείς μία ταινία κάτω από τα αστέρια σε ένα από τόσα θερινά που έχει η πόλη. Σημασία δεν έχει τόσο η ταινία, όσο η εμπειρία του θερινού. Επίσης, λόγω Δεκαπενταύγουστου θα λείπουν αρκετοί και δε θα έχει τόσο πολύ κόσμο όπου και να πας. Θα ευχαριστηθείς και την ταινία σου περισσότερο.

3. Κάνε μία βόλτα στο κέντρο

Θα μου πεις με τόση ζέστη; Αλλά, λένε ότι η θερμοκρασία θα είναι λίγο καλύτερη, οπότε, μπορείς να κάνεις τη βόλτα σου. Και δε σου είπα να πας το μεσημέρι με τον ήλιο να σε χτυπάει κατακούτελα. Πήγαινε το απογευματάκι, αν θέλεις να βγάλει και ωραίες φωτογραφίες ή το βραδάκια που θα έχει δροσίσει. Ειδικά, στην Ακρόπολη έχει αρκετή δροσιά το βραδάκι.

4. Ξεκίνα μία καινούρια σειρά

Έχουμε να σου προτείνουμε πολλές. Και σίγουρα μία από αυτές είναι το Euphoria. Αλλά, αν έχεις Netflix, μπορείς πολύ απλά να χαθείς στη βιβλιοθήκη του με σειρές και ταινίες και να δεις κάποια που δεν έχεις ακούσει και σου φαίνεται ενδιαφέρον. Δε σου προτείνω να κλειστείς στο σπίτι, αλλά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να κάνεις μετά τις διακοπές σου.

Δες ακόμα: 5 τρόποι για να περάσεις ένα υπέροχο ΣουΚου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;