Αυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή τραγούδια από ταινίες της Disney στο Spotify!
Μπορείς να μαντέψεις τη λίστα με τα δέκα πιο δημοφιλή τραγούδια από ταινίες της Disney στο Spotify;

Οι περισσότερες ταινίες της Disney έχουν πολύ ωραία τραγούδια. Ειδικά, οι ταινίες κινουμένων σχεδίων έχουν τραγούδια που σε έχουν μεγαλώσει και τα ακούς μέχρι σήμερα!

Μπορείς να ξεχάσεις “Τα Χρώματα του Ανέμου” από την Pocahontas ή το “Beauty and the Beast” από την Πεντάμορφη και το Τέρας;

Μάλιστα, και οι πιο καινούριες ταινίες της Disney έχουν βγάλει τραγούδια που έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό και να σε κάνουν να τα ακούς όλη μέρα. Ναι, για το “Let It Go” από το Frozen μιλάω, αλλά και για το “How Far I’ll Go” από τη Moana!

Έτσι, το Entertainment Weekly κάθισε και έψαξε στο Spotify να βρει ποια είναι τα πιο δημοφιλή τραγούδια από τις ταινίες της Disney στην πλατφόρμα και τα κατέταξε σε μία δεκάδα. Μετά, το γνωστό κανάλι στο YouTube FBE έβαλε τα μέλη της να βρουν ποιο είναι το πιο δημοφιλές!

Νομίζω ότι η πρώτη θέση είναι αρκετά εύκολη. Μετά, όμως, αρχίζουν οι μεγάλες εκπλήξεις. Από τη λίστα λείπουν τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ και έχουν μπει κάποια που είναι σχετικά άγνωστα. Αλλά, ίσως, να φταίει ότι κυκλοφόρησαν πιο νωρίς!

Δες το σχετικό βίντεο και προσπάθησε να βρεις και εσύ τη λίστα με τα δέκα πιο δημοφιλή τραγούδια από ταινίες της Disney!

Δες ακόμα: «Μόνος στο Σπίτι»: Η Disney ετοιμάζει το remake της ταινίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1