Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ο Άρης στην Παρθένο από τις 18 Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος – Από αιθεροβάμων – ρεαλιστής

Σύγχυση, νεύρα και τριβές θα σας κουράσουν. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεδιπλώσετε τη διπλωματία σας και να αναγνωρίσετε τη σπουδαιότητα της οργάνωσης και σχολαστικότητας. Προσπαθήστε να μετριάσετε την παρόρμηση και τις ψευδαισθήσεις και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και συνέπεια. Αποφύγετε γραπτές συμφωνίες αυτή την εποχή, για επαγγελματικούς λόγους.

Αρνητική εμπειρία:

Ανάμεσα στις ασχολίες με βιβλία ή γράψιμο, είχατε αφήσει ημιτελή κάποια σας έργα, αν είστε δημιουργοί, ή κάποιες μελέτες, αν ήσασταν σπουδαστές. Αντιμετωπίστε το πρόβλημα άμεσα, δίχως χάσιμο χρόνου. Ένα ταξίδι καθυστερεί για να σας δώσει την ευκαιρία να ρυθμίσετε λεπτομέρειες, ή να το σκεφθείτε καλύτερα.

Λέων – Από λιοντάρι – γατάκι

Αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε φειδωλοί τόσο στα συναισθηματικά σας όσο και στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη δίνετε συνέχεια στις αψιμαχίες. Φροντίστε ό,τι σας είναι πολύτιμο ώστε να το διαφυλάξετε από επιτήδειους και δολοπλόκους. Διεκδικήστε με ευγένεια ό,τι σας αξίζει, αλλά αποφύγετε να κάνετε λάθη του παρελθόντος στις επιλογές των αξιών σας.

Αρνητική εμπειρία:

Αν είχατε επαναπαυθεί σε ευχάριστες λύσεις, τώρα η ανάγκη θα σας κάνει να εργαστείτε πολύ πιο σκληρά και θα καθυστερήσουν τα όνειρά σας. Αλλά θα μάθετε πώς θα ήταν καλό να κατακτάτε κάτι ή κάποιον με τον κόπο σας.

Παρθένος – Από σχολαστική – ευπροσάρμοστη

Ο Άρης θα σας γεμίσει με δυναμισμό και ενέργεια. Κατά την πορεία του θα πρέπει να ελέγξετε αυτήν την παρόρμηση και να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, την ευτροφία και τον ρεαλισμό για να αποφύγετε λάθος κινήσεις. Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να μην εστιάζετε σε λεπτομέρειες. Η κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων θα βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις. Παραμερίστε το άγχος, όλα θα γίνουν με τον χρόνο τους, άδικα βιάζεστε.

Αρνητική εμπειρία:

Δοκιμάζετε τις αντοχές σας στην ταχύτητα, στην αμεσότητα και στην ετοιμότητα. Παραμερίστε ενοχές, αδυναμίες ή φόβο για την τελειότητα. Όλα γίνονται μέσα από προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα είναι καλό, ακόμη και χωρίς να είναι άψογο!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;