Το απίστευτο ρεκόρ που κατέχει αυτή η τραγουδίστρια!
Αυτή η τραγουδίστρια κατάφερε να πουλήσει με 4 διαφορετικά άλμπουμ πάνω από 1 εκ. αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους.

Τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται. Αλλά, μας αρέσει να μαθαίνουμε διάφορα περίεργα και μοναδικά ρεκόρ που δεν ξέραμε πιο πριν. Γι αυτό θα σου αποκαλύψω ακόμη ένα μεγάλο ρεκόρ που έχει να κάνει με τη μουσική βιομηχανία και τα άλμπουμ που έχουν καταφέρει να πουλήσουν μεγάλα συγκροτήματα, αλλά και τραγουδιστές! Ήξερες, όμως, ότι υπάρχει ένας τραγουδιστής που έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 1 εκ. αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του άλμπουμ του για 4 συνεχόμενα άλμπουμ;

Κι όμως! Είναι πραγματικό ρεκόρ! Αξίζει να σημειωθεί ότι, μόλις, άλλα δύο συγκροτήματα έχουν περάσει τις 1 εκ. πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα με μόλις δύο άλμπουμ το καθένα. Αυτά είναι οι NSYNC και οι Backstreet Boys.

Όσον αφορά, το άτομο που το κατάφερε 4 φορές, αυτή είναι η Taylor Swift. Βλέπεις, η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία, μόλις, 16 ετών και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα δυναμικό και φανατικό κοινό. Μέσα στα προηγούμενα χρόνια κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το Grammy για Καλύτερο Άλμπουμ της χρονιάς και να κατακτήσει την κορυφή των charts με τα τραγούδια της.

Η Taylor Swift, λοιπόν, κατάφερε να κάνει πωλήσεις πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας πάνω από 1 εκ. αντίτυπα με τέσσερα άλμπουμ. Το νέο της άλμπουμ, Lover, κυκλοφορεί στις 23 Αυγούστου και λόγω του πολύ αλλαγμένου περιβάλλοντος της μουσικής βιομηχανίας, όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω της.

Το streaming στη μουσική έχει μειώσει στο ελάχιστο τις πωλήσεις και πολλοί βλέπουν δύσκολο για την Taylor να καταφέρνει να περάσει το 1 εκ. αντίτυπα σε μία εβδομάδα και με πέμπτο άλμπουμ. Αλλά, επειδή ξέρει καλά το παιχνίδι, θα το προσπαθήσει μέχρι τελευταία στιγμή. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα έχει πολύ μεγάλα ποσοστά στο streaming του καινούριου άλμπουμ.

Δες αναλυτικά τη λίστα με το πόσα αντίτυπα πούλησαν τα 4 άλμπουμ της Taylor Swift την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους και την έκαναν να κατακτήσει το ρεκόρ αυτό:

  1. 1989 (2014) 1,287 εκ.
  2. reputation (2017) 1,216
  3. Red (2012) 1,21 εκ.
  4. Speak Now (2010) 1,047 εκ.

Να δούμε αν θα τα καταφέρει και πέμπτο άλμπουμ στη σειρά!

Δες ακόμα: Η Taylor Swift ρωτάει την Anna Wintour ερωτήσεις και θέλουμε πολύ να μάθουμε τις απαντήσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;