Φεύγει ο Spiderman από το MCU;

Από neolaia.gr Team 21 Αυγούστου 2019

Να αρχίσω να αγχώνομαι για το μέλλον του Spiderman;

Όπως είναι γνωστό, στις αρχές του 2000 η Marvel ήταν κοντά στην χρεοκοπία και είχε πουλήσει τα δικαιώματα για τις ταινίες των υπερηρώων της σε διάφορα μεγάλα στούντιο. Ένας από τους χαρακτήρες που είχε «πουλήσει» ήταν και ο Spiderman στη Sony!

Όμως, οι δύο εταιρείες είχαν καταλήξει σε μία συμφωνία για να περιλαμβάνεται ο Spider-Man στο MCU. Η συμφωνία ήταν για πέντε ταινίες (Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Spider-Man: Far From Home). Στις ταινίες με πρωταγωνιστή τον γνωστό ήρωα, η Disney έπαιρνε το 5% του συνολικού box office, ενώ έπαιρνε όλα τα λεφτά από τα διαφημιστικά, φιγούρες και παιχνίδια και μπορούσε να τον χρησιμοποιεί στα θεματικά πάρκα της.

Τώρα, όμως, η Disney ήθελε να ανεβάσει αυτό το 5% στο 50% και να γίνουν, όπως λέει η εταιρεία, «συνέταιροι» με τη Sony. Όμως, η Sony αρνήθηκε και από ότι φαίνεται το μέλλον του γνωστού χαρακτήρα παραμένει άγνωστο για το MCU!

Και μπορείς να φανταστείς ότι αυτό έχει προκαλέσει άγχος και μεγάλη θλίψη στους θαυμαστές των ταινιών, αλλά και του χαρακτήρα. Πολλοί λένε ότι τελικά θα βρεθεί μία συμφωνία. Αλλά, δεν μπορούμε να μην αγχωνόμαστε. Ειδικά, τώρα που ο Kevin Feige έχει κάνει τον αραχνάκια έναν από του κεντρικούς χαρακτήρες του MCU!

Μετά από αυτό το δημοσίευμα, η Sony εξέδωσε ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση αυτή λέει τα εξής:

«Είμαστε απογοητευμένοι που δε θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Kevin Feige. Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει στο μέλλον.»

Κι εμείς το ελπίζουμε γιατί θέλουμε να δούμε τον άνθρωπο αράχνη να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο MCU. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Tom Holland, που υποδύεται τον Spider- Man, και ο σκηνοθέτης, Jon Watts, έχουν υπογράψει για ακόμη δύο ταινίες με τη Sony. Αυτές θα γυριστούν με ή χωρίς τη συμβολή της Disney!

Δες ακόμα: Τραπεζικός σόκαρε τους πάντες στο γραφείο όταν έκανε ΑΥΤΗ την εμφάνιση!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486