Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας – Δείτε αναλυτικά!

Από neolaia.gr Team 21 Αυγούστου 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας τις επόμενες ημέρες! Δείτε αναλυτικά!

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Οι ρυθμίσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης και θα ισχύσουν από την Πέμπτη 22 Αυγούστου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία και δεξιά λωρίδα, καθώς και στη Λ.Ε.Α. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας. Η τμηματική διακοπεί θα πραγματοποιηθεί στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 17,700 και 19,700, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, μέγιστου μήκους 2 χλμ., περιοχής Δήμων Κηφισιάς και Μεταμόρφωσης, κατά το χρονικό διάστημα από 22.08.2019 έως 02.09.2019, για τις ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη, κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 της επομένης και τις Κυριακές, κατά τις ώρες 00:01 έως 08:00 και 22:00 έως 06:00 της επομένης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων μέσω του κλάδου εξόδου και των κλάδων εισόδου του Α/Κ Πύρνας (18,770 χ/θ) θα διεξάγεται από την παράλληλη βοηθητική οδό και τον Α/Κ Καλυφτάκη. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Οπότε, αν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσεις την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας μέσα στις επόμενες μέρες, πρόσεχε για τις νέες αυτές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!

Δες επίσης: Eurostat: Πρώτη η Ελλάδα στα δυστυχήματα με μοτοσικλέτες

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486