4 λάθη που κάνουμε όλοι στις σχέσεις μας!

Από neolaia.gr Team 21 Αυγούστου 2019

Όλοι κάνουμε αυτά τα λάθη στις σχέσεις μας. Και μην πεις όχι!

Το να κάνουμε λάθη είναι ανθρώπινο και κανένας από εμάς δεν αποτελεί εξαίρεση. Πόσο μάλλον στις ερωτικές σχέσεις ,όπου ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα επικρατεί μια τεράστια ανισορροπία, που συχνά σε κάνει να τα χάνεις!

Κι επειδή μια σχέση δε σημαίνει αποκλειστικά μόνο χαρές και πανηγύρια, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι κάποια βασικά έως και συνηθισμένα λάθη συμβαίνουν σε όλους μας, ακόμα κι αν συνειδητοποιούμε ότι τα κάνουμε, καιρό μετά τη λήξη της σχέσης μας.

Πάμε να δούμε ποια είναι;

1. Αντί να συζητάς με τον άλλον για τα προβλήματα της σχέσης σας και να βρίσκετε από κοινού κάποιες «χρυσές τομές», προτιμάς να κρατάς για τον εαυτό σου αυτά που σε ενοχλούν ή σε πληγώνουν, ώσπου κάποια στιγμή απλά ξεσπάς και δε μαζεύεται από πουθενά το πράγμα.

2. Παρότι αγαπάς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και μάλιστα πολύ, τον θεωρείς «δεδομένο» και παύεις να εκτιμάς τα μικρά και καθημερινά πράγματα που μπορείτε να απολαμβάνετε από κοινού.

3. Όταν μια σχέση φτάσει στο τέλος της (όπως όλα τα πράγματα όταν κάνουν τον κύκλο τους), αρνείσαι πεισματικά να αποδεχτείς ότι είναι αδύνατον να την επαναφέρεις στο πώς ήταν πριν.

4. Το συχνότερο λάθος που κάνουμε σε μια σχέση είναι να νομίζουμε (λανθασμένα) ότι ο άλλος είναι που πρέπει να «αλλάξει» και να έρθει στα μέτρα σου, προκειμένου να τα πάτε καλά. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, κανείς δεν πρέπει να αλλάξει δραματικά κάτι, πέρα από τους αμοιβαίους συμβιβασμούς που γίνοβται, χωρίς τους οποίους, δύσκολα κρατά μια αισθηματική σχέση.

Δες επίσης: 3 τρόποι για να κρατήσεις δυνατή τη σχέση σου όταν υπάρχει απόσταση μεταξύ σας!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ