Matrix 4: Η μεγάλη επιστροφή που περιμέναμε είναι γεγονός
Το επικό σίκουελ επιστρέφει με Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος για ακόμη μια φορά στο τιμόνι των πρωταγωνιστικών ερμηνειών

Η επική κινηματογραφική τριλογία του Matrix (“The Matrix,” “The Matrix Reloaded”, “The Matrix Revolutions”) που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στη σύγχρονη sci-fi φιλμογραφία αναμένεται να κάνει δυναμικό comeback στις μεγάλες οθόνες και είμαστε φουλ ενθουσιασμένοι.

Τη φετινή χρονιά “κλείνουν” 20 χρόνια από την προβολή της πρώτης ταινίας Matrix τον Μάρτιο του 1999, ενώ, όπως είναι γνωστό, πρόκειται για μια υπέρτατη τριλογία που κινείται ανάμεσα σε επιστημονική φαντασία, ντοκιμαντέρ και τεχνολογικό θρίλερ, παρουσιάζοντας ένα ακραία δυστοπικό μέλλον, όπου ο κόσμος δεν είναι παρά μια εικονική πραγματικότητα που συντηρείται από μηχανές τεχνητής νοημοσύνης.

Για τέταρτη φορά, στο τιμόνι του σεναρίου και της σκηνοθεσίας η Λάνα Γουαζόφσκι, δημιουργός του επιτυχημένου σίκουελ, η οποία και ανέφερε πως τα ζητήματα, με τα οποία το Matrix καταπιανόταν στις προηγούμενες ταινίες, τώρα είναι πιο επίκαιρα και απαραίτητα από ποτέ.

Όπως αναφέρεται στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, το αγαπημένο καστ της σειράς παραμένει κι έτσι, Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος θα υποδυθούν για τέταρτη συνεχή ταινία τον Νίο και αντίστοιχα την Τρίνιτι, δηλαδή τους ήρωες του δυστοπικού σύμπαντος που λέγεται Matrix.

Στα ηνία της παραγωγής του Matrix 4 είναι οι Warner Bros Pictures και Village Roadshow Pictures, οι οποίες θα αναλάβουν και την παγκόσμια διανομή της ταινίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η παραγωγή του Matrix 4 αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020.

Δες ακόμα: 23 γνωμικά του Keanu Reeves για να δεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;