Η νέα ταινία της Scarlett Johansson είναι ένα οικογενειακό δράμα που πρέπει να δεις
Τα δύο πρώτα τρέιλερς δείχνουν ότι πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα που θα μας συγκινήσει

Η Scarlett Johansson μπορεί να είναι ένα από τα πρόσωπα ενός από τα μεγαλύτερα franchise των τελευταίων ετών, του MCU, αλλά δε ξεχνάει τις ρίζες της σε ταινίες ελεύθερης παραγωγής που είναι προκλήσεις γι αυτή. Και η τελευταία της ταινία για το Netflix έχει αρχίσει, ήδη, να συγκεντρώσει πολύ θετικά σχόλια για τα Όσκαρ 2020.

Η γνωστή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Noah Baumbach (The Squid and The Whale, Frances Ha). Εκεί θα συναντηθεί με τον Adam Driver. Η ταινία είναι μία παραγωγή του Netflix.

Οι δύο τους θα υποδυθούν ένα ζευγάρι που αποφασίζει να πάρει διαζύγιο, αλλά η μάχη πάει στα δικαστήρια. Μάλιστα, λέγεται ότι η ταινία βασίζεται στη ζωή του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Noah Baumbach και πολλοί κάνουν λόγω για ένα δυνατό χαρτί του Netflix για τα Όσκαρ 2020!

Η ταινία θα έχει τίτλο Marriage Story και θα προβληθεί πρώτα στο Φεστιβάλ Βενετίας 2019 και μετά στο Φεστιβάλ του Τορόντο, αλλά και της Νέας Υόρκης. Η ταινία θυμίζει σε πολλά το οσκαρικό Kramer vs. Kramer και το προηγούμενο οσκαρικό οικογενειακό δράμα του Baumbach, The Squid and The Whale.

Χθες κυκλοφόρησαν και τα δύο πρώτα τρέιλερς για το Marriage Story, που υπόσχονται αρκετό δράμα και πολύ δυνατές ερμηνείες από τους δύο πρωταγωνιστές! Δες τα τρέιλερς παρακάτω!

Δες ακόμα: Όσκαρ 2020: Joker και Joaquin Phoenix ανάμεσα στα φαβορί σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;