4 πράγματα που μας μαθαίνουν οι αληθινοί φίλοι!

Από neolaia.gr Team 21 Αυγούστου 2019

Από τους πραγματικούς φίλους παίρνουμε σημαντικά μαθήματα!

Οι φίλοι που θα συναντήσεις στη ζωή σου θα είναι πολλοί. Αλλά, οι πραγματικοί, αυτοί που θα μείνουν δίπλα σου και στα καλά και στα κακά, θα είναι λίγοι. Από αυτούς, όμως, μαθαίνουμε πολλά πράγματα.

Καθώς, καμία φιλία δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη και να δίνει συνέχεια ο άλλος. Οι φίλοι μου μας μαθαίνουν πολλά πράγματα για την κοινωνική μας ζωή. Αλλά και για τη ζωή μας γενικότερα!

1. Να ακούμε

Το πιο σημαντικό πράγμα που μαθαίνουμε από μία φιλία είναι το να ακούμε. Να ακούμε με προσοχή τα προβλήματα του άλλου και να προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε. Να νοιαζόμαστε πραγματικά και να μην τα ξεχνάμε σε ένα λεπτό!

2. Μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας

Υπάρχει η έκφραση «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»! Κι αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να είναι τελείως διαφορετικοί από εμάς, αλλά υπάρχουν κομμάτια μας στη συμπεριφορά μας. Οπότε, έτσι μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

3. Να περνάμε καλά

Οι φίλοι είναι για να μας κάνουν να διασκεδάζουμε, να γελάμε και να περνάμε καλά. Δεν είναι μόνο γι αυτό, αλλά το να περνάς καλά είναι συνήθως συνυφασμένο με την παρέα και τους φίλους.

4. Να ξέρουμε ότι είναι κάποιος εκεί για εμάς πάντα

Ο καλός ο φίλος θα είναι εκεί όποτε τον χρειαστείς. Θα ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορείς να σηκώσεις το τηλέφωνο και τον πάρεις τηλέφωνο!

Δες ακόμα: Διεθνής Ημέρα Φιλίας 2019: Η ημέρα που γιορτάζουμε τη φιλία μεταξύ των διαφόρων λαών!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486