Bombshell: Ετοιμάσου για την ταινία της χρονιάς με τις Kidman, Theron και Robbie!
Η ταινία "Bombshell" με τις Nicole Kidman, Charlize Theron και Margot Robbie είναι πολλά υποσχόμενη!

Ετοιμάσου για το απόλυτο ερμηνευτικό τρίο των Charlize Theron, Nicole Kidman και Margot Robbie. Οι τρεις γνωστές ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο “Bombshell“, τη νέα ταινία του Jay Roach. Και, μάλιστα, χθες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

Η ταινία αυτή εστιάζει στο σκάνδαλο και τα γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση του βετεράνου διευθυντή του Fox News, Ρότζερ Αϊλς. Το δράμα θα παρουσιάσει την ιστορία του Αϊλς και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε δημοσιογράφους του καναλιού.

Το καστ είναι ένα από τα πιο δυνατά της σεζόν και η ιστορία μπορεί να το οδηγήσει μέχρι και τα Όσκαρ 2020, καθώς είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα αυτή τη στιγμή. Η Theron θα υποδυθεί τη Μέγκιν Κέλι, ενώ η Kidman, τη Γκρέτσεν Κάρλσον και η Robbie, την τηλεοπτική παραγωγό Κέιλα Πόσπιζιλ. Τον ρόλο του Αϊλς θα παίξει ο John Lithgow. Στο καστ προστίθενται οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλισον Τζάνεϊ, Κόνι Μπράιτον, Ρομπ Ντελάνι και ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ ως Ρούπερτ Μέρντοχ.

Αν κρίνουμε από αυτό το πρώτο τρέιλερ, η ταινία θα πάρει τη σκοπιά των τριών γυναικών και θα προσπαθήσει να αποσπάσει πολύ δυνατές ερμηνείες από τις πρωταγωνιστρίες. Ενώ, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο του 2019!

Δες το τρέιλερ!

Δες ακόμα: Το Twitter πήρε φωτιά μετά την ανακοίνωση ότι ο Spider-Man δε θα συνεχίσει να είναι στο MCU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;