4 σημάδια που σου δείχνουν ότι βρίσκεσαι σε μία τοξική σχέση

Από neolaia.gr Team 22 Αυγούστου 2019

Αν βλέπεις αυτά τα σημάδια στη σχέση σου, τότε πρέπει να φύγεις μακριά!

Μία σχέση μπορεί να μην είναι καθόλου υγιείς. Μπορεί να έχει πολλά προβλήματα και να είναι, έτσι όπως την ονομάζουν, τοξική. Είναι πολύ πιθανό, όσο βρίσκεσαι σε αυτή τη σχέση, να μην το καταλαβαίνεις.

Αλλά, υπάρχουν διάφορα σημάδια που μπορούν να σου αποδείξουν ότι η σχέση σου είναι τοξική και πρέπει να φύγει αμέσως από αυτή. Δες παρακάτω ποια είναι αυτά!

1. Σε απομονώνει

Μπορεί πριν τη σχέση αυτή να είχες τις παρέες σου, να έβγαινες, να έκανες διαφορετικά πράγματα. Ξαφνικά, είσαι όλη μέρα μαζί του και δεν κάνεις τίποτα. Στην αρχή της σχέσης μπορεί να το αναζητάς κι εσύ, αλλά κάποια στιγμή θα θέλεις να βγεις με την παρέα σου και τους φίλους σου, μόνη σου!

2. Πολλά ψέματα

Είτε σου λέει, είτε του λες, είτε γενικά υπάρχουν στη σχέση. Σε μία σχέση θα πρέπει να είστε και οι δύο αληθινοί και να μην υπάρχουν ψέματα ανάμεσά σας!

3. Σε υποβαθμίζει

Σε κάνει να αισθάνεσαι κατώτερη από αυτόν κι ότι δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Σε μία σχέση θα πρέπει να αισθάνεσαι ασφάλεια, υποστήριξη κι ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Αν ο άλλος προσπαθεί να σε κάνει να νιώθεις κατώτερη, τότε είναι μία απολύτως τοξική σχέση!

4. Κρύβεις πράγματα

Θα έπρεπε να μπορείς να του πεις τα πάντα. Αλλά, φοβάσαι ότι θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα γι αυτό και προτιμάς να τα κρύψεις!

Δες ακόμα: Τα σημάδια που σου αποδεικνύουν ότι σε έχει ερωτευθεί!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ