4 σημάδια που σου δείχνουν ότι βρίσκεσαι σε μία τοξική σχέση
Αν βλέπεις αυτά τα σημάδια στη σχέση σου, τότε πρέπει να φύγεις μακριά!

Μία σχέση μπορεί να μην είναι καθόλου υγιείς. Μπορεί να έχει πολλά προβλήματα και να είναι, έτσι όπως την ονομάζουν, τοξική. Είναι πολύ πιθανό, όσο βρίσκεσαι σε αυτή τη σχέση, να μην το καταλαβαίνεις.

Αλλά, υπάρχουν διάφορα σημάδια που μπορούν να σου αποδείξουν ότι η σχέση σου είναι τοξική και πρέπει να φύγει αμέσως από αυτή. Δες παρακάτω ποια είναι αυτά!

1. Σε απομονώνει

Μπορεί πριν τη σχέση αυτή να είχες τις παρέες σου, να έβγαινες, να έκανες διαφορετικά πράγματα. Ξαφνικά, είσαι όλη μέρα μαζί του και δεν κάνεις τίποτα. Στην αρχή της σχέσης μπορεί να το αναζητάς κι εσύ, αλλά κάποια στιγμή θα θέλεις να βγεις με την παρέα σου και τους φίλους σου, μόνη σου!

2. Πολλά ψέματα

Είτε σου λέει, είτε του λες, είτε γενικά υπάρχουν στη σχέση. Σε μία σχέση θα πρέπει να είστε και οι δύο αληθινοί και να μην υπάρχουν ψέματα ανάμεσά σας!

3. Σε υποβαθμίζει

Σε κάνει να αισθάνεσαι κατώτερη από αυτόν κι ότι δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Σε μία σχέση θα πρέπει να αισθάνεσαι ασφάλεια, υποστήριξη κι ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Αν ο άλλος προσπαθεί να σε κάνει να νιώθεις κατώτερη, τότε είναι μία απολύτως τοξική σχέση!

4. Κρύβεις πράγματα

Θα έπρεπε να μπορείς να του πεις τα πάντα. Αλλά, φοβάσαι ότι θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα γι αυτό και προτιμάς να τα κρύψεις!

Δες ακόμα: Τα σημάδια που σου αποδεικνύουν ότι σε έχει ερωτευθεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;