Το Twitter πήρε φωτιά μετά την ανακοίνωση ότι ο Spider-Man δε θα συνεχίσει να είναι στο MCU

Από neolaia.gr Team 22 Αυγούστου 2019

Το Twitter (και εμείς) θέλει τον Spider-Man πίσω στο MCU!

Μπορεί η Sony με τη Disney να μην τα έχουν βρει για τη συνέχιση των περιπετειών του Spider-Man στο MCU, οι φανς, όμως, θέλουν τον γνωστό ήρωα να συνεχίσει να βρίσκεται υπό την αιγίδα της γνωστής εταιρείας. Και το έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στο Twitter!

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις αρχές του 2000 η Marvel ήταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και είχε πουλήσει τους γνωστούς της ήρωες, συμπεριλαμβανομένου και του Spider-Man, σε μεγάλα στούντιο για να μπορέσει να ξεφύγει από τη χρεοκοπία. Πάμε στο 2016, όπου οι δύο εταιρείες κάνουν μία συμφωνία για τη συμμετοχή του αγαπημένου ήρωα στο MCU!

Η συμφωνία περιελάμβανε πέντε ταινίες (τρεις που θα συμμετείχε ο Spider-Man και θα ήταν της Disney και δύο από τη Sony). Από τις ταινίες της Sony, η Disney θα έπαιρνε ένα 5% από το συνολικό box office, ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιεί τον χαρακτήρα στις ταινίες της και στα πάρκα ψυχαγωγίας που έχει.

Φτάνοντας στο 2019 και μετά από εισπράξεις 1,109 δισ. για το Spider-Man: Far From Home, η Disney ήθελε μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα. Μάλιστα, πρότεινε το 50/50! Κάτι που δεν άρεσε στη Sony και έφυγε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Αυτό, όμως, είχε την άμεση εξαγρίωση των θαυμαστών του MCU που στο Twitter εξέφρασαν την έκπληξη και τα παράπονά τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Hawkeye (Jeremy Renner) που ζήτησε από τη Sony να αφήσει τον Spider-Man στην Marvel!

Δες κάποια από τα πιο ωραία σχόλια στο Twitter!

Δες επίσης: Φεύγει ο Spiderman από το MCU;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486