98 θέσεις εργασίας ανοίγουν σε Δημόσια ΙΕΚ - Δείτε την προκήρυξη
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δημόσια ΙΕΚ της χώρας, μέσα από προκήρυξη που δημοσιεύτηκε. Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις θέσεις, υποβάλλοντας την αίτησή τους και ακολουθώντας τις οδηγίες της προκήρυξης.

Ειδικότερα, όπως αναγράφεται στην προκήρυξη:

«Προκηρύσσουμε την πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά ενενήντα οκτώ (98) ατόμων ως εκπαιδευτικό προσωπικό, που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) κατ’ ανώτατο όριο μηνών, για κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ι.Ε.Κ.) αρμοδιότητας Υπουργείου Τουρισμού».

Οι προϋποθέσεις για τους υποψηφίους:

1. Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν απαιτείται Ελληνική ιθαγένεια για τους ομογενείς από Κύπρο, Ίμβρο, Τένεδο, Κωνσταντινούπολη και Βόρεια Ήπειρο.

2. Για τους υποψηφίους που είναι πολίτες των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται η άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας που αποδεικνύεται με απόκτηση Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας επιπέδου Γ2 ή τίτλο σπουδών δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής.

3. Οι άρρενες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει της στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Όσοι είναι αντιρρησίες συνείδησης, να έχουν εκπληρώσει σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για πολίτες κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους οποίους δεν προβλέπεται τέτοιο κώλυμα στη χώρα τους.

4. Οι εργαζόμενοι με σχέση εργασίας δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σε δημόσιο, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ, δημόσιες επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς και ΝΠΙΔ, των οποίων τη Διοίκηση ορίζει το δημόσιο, άμεσα ή έμμεσα με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος, ή συνταξιούχοι, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση και θα καλύψουν μόνο τις κενές θέσεις ωρομισθίων που θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής εκπαιδευτικών.

5. Να έχουν ηλικία από 21 έως 65 ετών.

Δείτε το ΦΕΚ παρακάτω

ΦΕΚ

Δείτε ακόμα: ΟΑΕΔ: Το ειδικό βοήθημα που δικαιούνται όσοι δεν εντάσσονται στη 12μηνη τακτική επιδότηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;