Breaking Bad: Η σειρά επιστρέφει με μία ταινία στο Netflix και δεν μπορούμε να περιμένουμε
Η σειρά Breaking Bad επιστρέφει μέσα από την ταινία "El Camino: A Breaking Bad Movie" που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Netflix!

Το Breaking Bad αποτελεί μία από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς σειρές των τελευταίων ετών. Το σύμπαν της σειράς συνεχίζεται μέσα από την prequel σειρά Better Caul Saul, που ακολουθεί την ιστορία του γνωστού μας Saul μέχρι να γίνει ο δικηγόρος που είδαμε στο Breaking Bad. Όμως, τώρα θα έχουμε και μία ταινία σίκουελ που θα προβληθεί στο Netflix!

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, Bryan Cranston και Aaron Paul, είχαν, ήδη, σπείρει διάφορα στοιχεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους για κάτι που θα έχει να κάνει με την επιστροφή του Breaking Bad. Αλλά, μέχρι τώρα δε ξέραμε ακριβώς τι θα ήταν αυτό!

Μέχρι, που ήρθε η επιβεβαίωση από το Netflix!

Πρόκειται για μία δίωρη ταινία από τον Vince Gilligan, δημιουργό της σειράς, αλλά και της prequel σειράς. Θα έχει τίτλο “El Camino: A Breaking Bad Movie”. Μάλιστα, πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου.

Στην ταινία θα δούμε την επιστροφή του Aaron Paul ως Τζέσι Πίνκμαν. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς είδαμε τον Τζέσι να αφήνει μία ναζιστική οργάνωση προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μερικές ακόμη λεπτομέρειες για την ταινία αυτή αναφέρθηκαν από έναν χρήστη του Reddit. Το Netflix δημοσίευσε μια σύντομη περιγραφή για την ταινία στο διαδίκτυο, μαζί με ένα teaser που μας προϊδεάζεις για το τι πρόκειται να δούμε. Η σύντομη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

“Ο φυγάς Τζέσι Πίνκμαν τρέχει για να ξεφύγει από τον νόμο και το παρελθόν του.”

Δεν είναι ακόμη σαφές ακόμη πώς θα επιστρέψει ο Bryan Cranston ως Walter White, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε! Λέω να πάω να δω και πάλι τη σειρά από την αρχή για να προετοιμαστώ κατάλληλα!

Δες το πρώτο teaser για την ταινία του Breaking Bad!

Δες ακόμα: 5 σειρές που αξίζει να δεις πάνω από μία φορά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;