Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στην Παρθένο από τις 30 Αυγούστου 

Από neolaia.gr Team 26 Αυγούστου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στην Παρθένο – 30 Αυγούστου 

Από τη Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας έχει ως βασικά της φαινόμενα τη Νέα Σελήνη, μία δεύτερη Νέα Σελήνη στον ίδιο μήνα. Με Νέο Φεγγάρι ξεκίνησε ο Αύγουστος, με ένα Νέο Φεγγάρι, μας αποχαιρετά, Παρασκευή 30 του μηνός…

Δύο ωθήσεις για ξεκίνημα και νέες προοπτικές, λοιπόν, αυτό τον καλοκαιρινό μήνα.

Ποιο είναι το μήνυμα των ημερών;

Η πρώτη Νέα Σελήνη ήταν στον λαμπερό Λέοντα… η δεύτερη του μήνα, είναι στο ζώδιο της Παρθένου, στην 7η μοίρα, περισσότερο ήπια και διακριτική.

Κάθε νέο φεγγάρι, είναι μία νέα ελπίδα, μία νέα προσδοκία.

Μόνο που εδώ τα βήματα είναι προσεκτικά και προγραμματισμένα…

Αναλύοντας λίγο περισσότερο τα στοιχεία της Νέας Σελήνης, μπορούμε να αναφέρουμε πως αφορά την έναρξη ενός κύκλου με αρκετό άγχος λόγω της φύσης του ζωδίου. Κάθε Νέα Σελήνη είναι ένα γέννημα, μία νέα αρχή. Προσφέρει τον σπόρο και έρχεται να συμβολίσει την νέα ζωή που κυοφορείται μετά από το βαθύ σκοτάδι της χάσης της Σελήνης. Σκοτάδι και τέλος μαζί, δηλώνουν την ανάγκη να σβήσουμε το χθες και να στοχεύσουμε στο αύριο.

Τι είναι όμως «το αύριο»;

Σημαίνει να θέτουμε ξανά το σπόρο να βλαστήσει ο στόχος, το όνειρο, το όραμα για μία καλύτερη πορεία στη ζωή μας.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, συνοδεύεται από τρεις ακόμη πλανήτες, τον Άρη, τον Ερμή και την Αφροδίτη, Κατά συνέπεια, οι μισοί πλανήτες βρίσκονται το ζώδιο αυτό. Με δύο ακόμη στον Αιγόκερω (Κρόνος και Πλούτωνας) και έναν στον Ταύρο (Ουρανός), η πλειοψηφία των ουράνιων σωμάτων της αστρολογίας, είναι στα ζώδια της γης.

Η Νέα Σελήνη πρεσβεύει λοιπόν την ανάγκη να δώσουμε αγώνα για πρακτικές λύσεις, να παρατηρήσουμε ό,τι συμβαίνει και μας απασχολεί, να καταστρώσουμε προσεκτικά τα σχέδιά μας, να αναλύσουμε τις πληροφορίες, να φανούμε συνεπείς και σοβαροί στο έργο μας.

Ο νέος κύκλος, πρέπει να βασίζεται στην μελέτη, την οργάνωση, τον σχεδιασμό και τις απτές απολαβές.

Ο ωροσκόπος στον Σκορπιό, ένα ζώδιο εσωστρεφές, αλλά με πείσμα και μαχητικότητα, περιγράφει την επίμονη προσήλωση σε ό,τι θέλουμε να κατακτήσουμε. Με υπομονή και εργατικότητα, θα αναγνωριστεί η προσπάθεια, καθώς η Νέα Σελήνη βρίσκεται κοντά στο Μεσουράνημα του χάρτη. Ο σωστός βηματισμός, θα μας οδηγήσει στην κορυφή!

Ευαίσθητα στοιχεία της Νέας Σελήνης, είναι το τετράγωνο του Δία προς τον Ποσειδώνα, που περιγράφει την εξαπάτηση, την παραπλάνηση, ή την παροδική σύγχυση.

Ωστόσο, το νεφέλωμα της Νέας Σελήνης στηρίζει ο Ουρανός στον Ταύρο και ο Κρόνος στον Αιγόκερω. Πιστεύω, παρά το άγχος και την πιθανή πλάνη που ελλοχεύουν, η Νέα Σελήνη μας οδηγεί σε πρακτικές λύσεις, σε προσγειωμένες αντιλήψεις και με προσαρμοστικότητα στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, θα έχουμε το καλύτερο δυνατόν.

Οι συμβουλές μας για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο σύμφωνα με τα βασικά δεδομένα της εβδομάδας.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

Κριός

Νέο ξεκίνημα για σας, στα θέματα των υποχρεώσεων. Η εργασία σας μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες, αν ταξινομήσετε σωστά τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Οι δεσμεύσεις, ας είναι περιορισμένες και ας αναλάβετε το βάρος των ευθυνών που σας αναλογούν. Με προσεκτικά βήματα, θα πάτε καλά. Συντονιστείτε με τα συμφέροντά σας και μην είστε σπάταλοι ή υπερβολικά γενναιόδωροι.

Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας, με ένα πιο υγιεινό τρόπο και φυσική άσκηση. Ο καθαρός αέρας θα σας προσφέρει ευεξία. Αν έχετε συνήθειες, όπως το τσιγάρο ή την κακή διατροφή, ας τις περιορίσετε ή αποφασίστε να ξεκινήσετε δίαιτα.

Χαρείτε την ερωτική σας ζωή, ή ένα χόμπι, διασκεδάστε λίγο ανέμελα, στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η χαρά και το κέφι σας βοηθούν να διατηρήσετε την σπίθα ζωής και να είστε δημιουργικοί.

Ταύρος

Ευνοϊκή η Νέα Σελήνη προς το ζώδιό σας. Καθώς ενδιαφέρεστε για τα οφέλη και την χαρά της ζωής αυτή την εποχή, διασκεδάστε με τον τρόπο που εσείς αισθάνεστε καλά, απλά, λιτά πιθανώς, αλλά με διάθεση να ζήσετε και να χαρείτε κάθε λεπτομέρεια που δίνει ένα νέο τόνο στην καθημερινότητά σας. Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που σας κουράζουν σε άλλες περιόδους, αλλά και εξηγήστε στο παιδί σας ή στο ταίρι σας, πώς κάποιες λεπτομέρειες προσφέρουν ουσία και ευχαρίστηση. Ξεκινήστε από την αρχή, σε νέα βάση, τη σχέση σας! Οι υπερβολές του χθες, απομακρύνονται πλέον.

Δώστε ένα τόνο ομορφιάς στον καθημερινό σας χώρο, ακόμη κι αν είναι χώρος δουλειάς. Θα αισθανθείτε καλύτερα. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ευκαιρίες για θαυμαστές ή και κάποια πρακτικά οφέλη μετά από την δική σας αλλαγή.

Δίδυμοι

Τα θετικά στην Νέα Σελήνη, που δημιουργεί ένα άγχος, είναι να σκεφθείτε λίγο καλύτερα πως όλα ελέγχονται από την δύναμη του νου. Επομένως, καλείστε να επικρατήσετε με την λογική και μάλιστα θα σας βοηθήσει ο Ερμής στην Παρθένο. Αλλά ας είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που μοιάζουν ιδανικές. Η ευγένεια και ο σωστός διάλογος, είναι η δύναμή σας, αφού μπορείτε να αναλύετε και να αναπτύσσετε τις θέσεις σας, με ευελιξία και επιχειρήματα που καλύπτουν αυτά των άλλων. Με το ταίρι σας, η ισορροπία της σχέσης, απαιτεί γλυκύτητα και ευγένεια.

Σε διαπραγματεύσεις, διατηρείτε την ποιότητα του στόχου και μην κάνετε…εκπτώσεις! Αντίθετα, αν έχετε συχνές εξόδους και μικρές εξορμήσεις, θα δεχθείτε τον θαυμασμό, ή θα βρείτε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει πολύ.

Η Νέα Σελήνη προκαλεί άγχος και ένταση, κατά συνέπεια κόπωση. Μπορεί μάλιστα, να έχετε αντιδράσεις με τους οικείους σας, ή να δεχθείτε σχόλια από την οικογένεια για την στάση και τις επιλογές σας.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486