Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στην Παρθένο από τις 30 Αυγούστου 
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει νέες σκέψεις και ιδέες για το μέλλον σας. Καθώς είστε προνοητικοί συχνά και σας αρέσει να καταστρώνετε κάποια σχέδια, τελικά, θα διαπιστώσετε πως αυτή η αρχή έχει να κάνει με ένα μεγάλο κύκλο καθηκόντων, τα οποία πρέπει να αναλάβετε. Προσπαθήστε να είστε διαρκώς σε ετοιμότητα. Συζητήστε, αναλύστε με το περιβάλλον σας τα σχέδιά σας.

Αν σας ενδιαφέρει μία εκπαίδευση, είναι η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσετε προς αυτήν. Μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι σε όσους σας συμβουλεύονται και να έχετε τον ρόλο του «δασκάλου» με απλές και κατανοητές συμβουλές, εύστοχες πάντα. Οι παρατηρήσεις σας στο άμεσο περιβάλλον είναι σωστές, ίσως λίγο σχολαστικές όμως.

Δυσκολίες θα παρουσιαστούν στην συνεννόηση με τον άμεσο ή συγγενικό περίγυρο και ίσως διαταραχτούν οι σχέσεις, αν δεχθείτε τις παρατηρήσεις τους. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους οικείους σας αργότερα.

Λέων

Εξωστρεφείς και δημιουργικοί, η Νέα Σελήνη θα σας ωθήσει να ενδιαφερθείτε λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σας, κάτι που σας κουράζει. Ξεκινήστε χωρίς τα πολυτελή σας γούστα, ή περιορίσετε σε ένα βαθμό ό,τι σας φαίνεται αξιόλογο και θέλετε να το αποκτήσετε. Η λιτή και απλή ζωή για ένα χρονικό διάστημα, θα φέρει την ελπίδα για να προγραμματίσετε καλύτερα το μέλλον. Ο περιορισμός δεν σας ευχαριστεί, αλλά είναι σημαντικό βήμα αυτή τη στιγμή.

Απαιτείται να είστε ισορροπημένοι με τα έσοδα και έξοδα, αν και αισθάνεστε σε ένα βαθμό μετέωροι. Κάνετε υπομονή… Τα δύσκολα σημεία των ημερών, αγγίζουν περισσότερο τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Ενώ έχετε γενναιοδωρία και ευγένεια, δεν είναι εύκολο να πείσετε. Θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε λίγες ημέρες.

Παρθένος

Νέα αρχή την περίοδο αυτή, σημαίνει νέες βάσεις μαζί με την γενέθλιά σας χρονιά. Ενδιαφέρον λοιπόν έχει η Νέα Σελήνη και γίνεστε περισσότερο επιμελείς στα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Παίρνετε πρωτοβουλίες και μάλιστα αρκετά δυναμικά, καθώς διαθέτετε πείσμα και μαχητικότητα. Επιμείνετε στον στόχο που θέτετε και μην παρασύρεστε από ιδέες του περιβάλλοντος.

Δυσκολίες στην επικοινωνία προκύπτουν, κυρίως σε συμφωνία με άλλους, συνεργάτες ή ένα στέλεχος στη δουλειά σας. Η αλήθεια είναι πως αδικείστε σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά δεν πρέπει να φανεί πως χάνετε τις ισορροπίες σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε με λογική και επιχειρήματα να πείσετε, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό άμεσα, μην πιέσετε πολύ τους άλλους. Θα δικαιωθείτε αργότερα, με πιο ήπιες συνθήκες. Αποφύγετε να συμφωνήσετε για κάποια δαπάνη αυτή την εποχή, ενώ αν έχετε δάνεια και χρέη, δεν είναι η στιγμή να τα διογκώσετε.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;