iPhone 11: Όλες οι αλλαγές που θα δούμε στο νέο μοντέλο!
Νέες πληροφορίες έχουν κυκλοφορήσει για τις αλλαγές που θα δούμε στο iPhone 11!

Η γνωστή εταιρεία Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει το τελευταίο μοντέλο του iPhone, το iPhone 11 και, όπως είναι φυσικό, εμφανίζονται στη δημοσιότητα όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καινοτομίες και τις καινούριες λειτουργίες που θα έχουν ενσωματωθεί στο νέο κινητό. Ενώ, η παρουσίασή του αναμένεται να γίνει τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της Bloomberg, μαζί με το iPhone 11, θα παρουσιαστούν και οι βελτιωμένες εκδόσεις των προϊόντων της εταιρείας. Ανάμεσα σε αυτές θα περιλαμβάνονται τα ανανεωμένα iPad Pro, το νέο iPad, η αναβαθμισμένη εκδοχή του Apple Watch, καθώς και το ανασχεδιασμένο και μεγαλύτερο MacBook. Μαζί με αυτά τα προϊόντα αναμένονται να εμφανιστούν τα νέα Airpods και το νέο AirHome.

Όσον αφορά το νέο iPhone, η μεγαλύτερη και πιο σημαντική αλλαγή που αναμένεται είναι η ονομασία του. Με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι συσκευές θα ονομάζονται iPhone 11 και iPhone 11 Pro. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξωτερική εμφάνισή τους θα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την υπάρχουσα σειρά. Όμως, θα έχουν και αρκετές αλλαγές που θα είναι εσωτερικές.

Η πιο σημαντική από αυτές φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη κάμερα που θα βρίσκεται πίσω μέρος του κινητού. Αυτή θα περιλαμβάνει και έναν τρίτο φακό, που θα επιτρέπει πολύ καλύτερες επιδόσεις. Η νέα κάμερα του iPhone 11 θα προσφέρει καλές ευρυγώνιες φωτογραφίες, καθώς και βίντεο. Η εταιρεία, ωστόσο, έχει προσπαθήσει να κρατήσει μυστικό το τι ακριβώς θα κάνει ο νέος αυτός φακός, κάτι που έχει επιτρέψει να καλλιεργηθούν πολλές φήμες για τις νέες δυνατότητες που θα προσφέρει.

Το ρεπορτάζ του Bloomberg, αναφέρει ότι ο τρίτος φακός ενδέχεται να βρίσκεται μόνο στο iPhone 11 Pro. Ενώ επισημαίνει ότι όλες οι νέες συσκευές θα βγάζουν φωτογραφίες με υψηλότερη ανάλυση και βελτιωμένες επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό. Ακόμη, θα διαθέτουν καλύτερες και περισσότερες δυνατότητες λήψης βίντεο. Μάλιστα, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην προσθήκη ειδικών εφέ.

Το νέο iPhone, όπως κι όλα τα προηγούμενα μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας θα βασιστεί στο νέο chipset της εταιρείας, Α13 Bionic. Το A13 είναι αρκετά πιθανό να συνοδεύεται από 4GB RAM στα premium high-end μοντέλα. Σε ότι έχει να κάνει με την αποθηκευτική δυνατότητα του νέου μοντέλου, ενδέχεται να δούμε μοντέλα, στα 128, 256 και 512GB.

Σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές, καθώς επίσης και στα ίδια τα iPhones, αναμένονται σημαντικές βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργία τους και στις δυνατότητες τους.

Δες ακόμα: Το iPhone αλλάζει όνομα για το νέο του μοντέλο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;