77 θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν σε όλη τη χώρα - Ειδικότητες και δικαιολογητικά
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα, μέσα από προκηρύξεις που δημοσιεύτηκαν. Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις προκηρυχθείσες θέσεις, υποβάλλοντας την αίτησή τους και ακολουθώντας τις οδηγίες της αντίστοιχης προκήρυξης.

Αναλυτικότερα:

43 θέσεις εργασίας – Βόλος

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου µε ωριαία αντιµισθία, συνολικά σαράντα τριών (43) εκπαιδευτών, διάρκειας από την υπογραφή της σύµβασης και έως 30/06/2020, ή σε ορισµένες ειδικότητες για ένα εξάµηνο σύµφωνα µε τις ανάγκες του ∆ΙΕΚ, στο ∆ηµοτικό Ινστιτούτο Επαγγελµατικής Κατάρτισης-∆ΙΕΚ, που εδρεύει στο Βόλο.

 

 

 

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους, οφείλουν να προσκοµίσουν όλα τα απαιτούµενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτηµα ανακοινώσεων Συµβάσεων Εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήµατος.

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση- υπεύθυνη δήλωση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία του ΙΙΕΚ ∆ήµου Βόλου στην ακόλουθη διεύθυνση: Χείρωνος και Φεραίου 1, στη γραµµατεία του ∆.Ι.Ε.Κ. υπόψη κας ∆ήµητρας Μιχαηλίδου και κας Βάιας Κροµµύδα (τηλ. επικοινωνίας: 2421056446). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µια µόνο αίτηση και για θέσεις µιας µόνο κατηγορίας προσωπικού ( ΠΕ ή ΤΕ ή ∆Ε ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µια ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας, στα παραρτήµατα αυτής και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του ∆ήµου Βόλου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες. Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

Οι υποψήφιοι µπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία µας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο διαδικτυακό τόπο της ΚΕΚΠΑ – ∆ΙΕΚ (www.kekpa.gr) και στο διαδικτυακό τόπο του ∆ΙΕΚ ( www.diek.gr) Κ οι νω φ ε λ ή ς Ε πι χ είρ ησ η ∆ήµου Βόλου

Το πλήρες κείµενο της ανακοίνωσης, το έντυπο της αίτησης και το Παράρτηµα Ανακοινώσεων ΣΟΧ οι υποψήφιοι µπορούν να αναζητήσουν στα γραφεία της υπηρεσίας µας Προύσσης 22-26 Ν. Ιωνία και στο ∆ΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ-∆ΙΕΚ Ρήγα Φεραίου και Χείρωνος 1 ή στο δικτυακό τόπο της ΚΕΚΠΑ – ∆ΙΕΚ (www.kekpa.gr) και του ∆ΙΕΚ (www.diek.gr) .

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;