MTV Video Music Awards 2019: Ο John Travolta μπερδεύει τη Taylor Swift με μία drag queen και γίνεται το απόλυτο viral
Η πιο viral στιγμή στα MTV Video Music Awards 2019 ανήκει και επίσημα στον John Travolta!

Τα MTV Video Music Awards 2019 είδαμε τα πάντα. Περίεργες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αξιομνημόνευτες ερμηνείες επί σκηνής, αλλά και πολλά βραβεία. Όμως, η στιγμή που έκανε το γύρο του διαδικτύου και έγινε το απόλυτο viral ανήκει στον John Travolta.

Ο 65χρονος ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το πιο σημαντικό βραβείο της βραδιάς μαζί με την Queen Latifa. Πρόκειται για το Video of the Year (βίντεο κλιπ της χρονιάς) και εκεί τα μπέρδεψε λίγο!

Νικήτρια του μεγάλου βραβείου ήταν η Taylor Swift για το τραγούδι “You Need To Calm Down”. Στο βίντεο κλιπ η γνωστή τραγουδίστρια είχε προσκαλέσει πολλά διάσημα μέλη της LGBTQI+ κοινότητας, αλλά και διάφορες drag queen. Μάλιστα, σχεδόν, όλο το καστ του βίντεο κλιπ η γνωστή τραγουδίστρια το είχε φέρει μαζί της και στα MTV Video Music Awards 2019.

Οπότε, όπως και σε κάθε απονομή, όλοι οι συντελεστές ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν το πολυπόθητο βραβείο. Εκεί είναι που έγινε και η viral στιγμή με τον John Travolta.

Ο ηθοποιός πήγε να παραδώσει το βραβείο στην Τζέιντ Τζολί, μία drag queen που έγινε διάσημη μέσα από το ριάλιτι Ru Paul Drag Race, καθώς τη μπέρδεψε με την Taylor Swift. Ή, τουλάχιστον, έτσι υποστηρίζει το ίντερνετ. Τελικά, ο ηθοποιός φαίνεται ότι κατάλαβε το λάθος του και “μάζεψε” το βραβείο, ενώ χαιρέτησε εγκάρδια τη Τζέιντ!

Τελικά, η Taylor Swift παρέλαβε το βραβείο και όλα κύλησαν ομαλά. Αλλά, το ίντερνετ πήρε πρέφα το λάθος του John Travolta και έγινε χαμός στο Twitter!

Δες τη σχετική στιγμή όπως τη μοιράστηκαν οι χρήστες του Twitter!

Αλλά και τα καλύτερα σχόλια του Twitter!

Δες ακόμα: MTV Video Music Awards 2019: Οι μεγάλοι νικητές της μουσικής βραδιάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;