Το νέο τρέιλερ για το Star Wars: The Rise of Skywalker κυκλοφόρησε και πρέπει να το δεις!
Το νέο τρέιλερ του Star Wars: The Rise of Skywalker είναι εδώ και μας έχει ενθουσιάσει!

Το D23 πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε και οι ανακοινώσεις της Disney για τις νέες ταινίες της ήταν πολλές. Μία από αυτές ήταν και για τη νέα ταινία στη σειρά Star Wars. Μάλιστα, η εταιρεία έδειξε ένα τρέιλερ στους παρευρισκόμενους στο συνέδριο αυτό. Ευτυχώς, το νέο τρέιλερ για το Star Wars: The Rise of Skywalker κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο!

Σε αυτό το ειδικό τρέιλερ, η Disney μας προετοιμάζει για το τέλος της σειράς με πρωταγωνιστές τους Skywalker. Όπως έχει, ήδη, ανακοινωθεί, η ταινία αυτή θα αποτελεί το τέλος του saga που ξεκίνησε με την πρώτη ταινία του George Lucas. Ενώ, η σειρά ταινιών θα πάρει μία νέα τροπή με τις επόμενες ταινίες.

Οπότε, στην αρχή βλέπουμε πλάνα που έχουν μείνει στην κινηματογραφική ιστορία από τις προηγούμενες ταινίες μέχρι που φτάνουμε στο σήμερα. Τα πλάνα που μας χάρισαν από το Star Wars: The Rise of Skywalker είναι πολλά υποσχόμενα.

Μάλιστα, μας κάνουν ένα μικρό tease για την Rey που την βλέπουμε να κρατάει ένα κόκκινο lightsaber που ξέρεις τι σημαίνει αυτό! Έτσι;

Δες το τρέιλερ που μας έδειξε ότι όταν το Star Wars θέλει μπορεί να χαρίσει θέαμα και να μας κάνει να τρέξουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες όταν κάνει πρεμιέρα!

Δες ακόμα: Οι παραγωγοί του Game of Thrones ετοιμάζουν τη νέα τριλογία του Star Wars!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;