Βάσεις 2019: Το μήνυμα της Νίκης Κεραμέως (vid)
Το μήνυμα της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, προς όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών για τις βάσεις 2019

Σήμερα, Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, ανακοινώθηκαν επίσημα οι βάσεις 2019  από το Υπουργείο Παιδείας και γνωρίζουμε πλέον πώς διαμορφώνονται τα μόρια εισαγωγής στις σχολές και τα Πανεπιστήμια της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ για πολλούς υποψήφιους της χώρας, ξεκινά από σήμερα ένα μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται φοιτητική ζωή!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ 2019

Με αφορμή, λοιπόν, την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις βάσεις 2019, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, απηύθυνε το δικό της μήνυμα προς όλους τους υποψήφιους των φετινών εξετάσεων.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της Νίκης Κεραμέως:

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Θερμά συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειές σας που σας στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Τα φοιτητικά χρόνια είναι χρόνια εμπειριών. Χρόνια απόκτησης γνώσεων, δεξιοτήτων, πλούσιων παραστάσεων. Σας εύχομαι να ζήσετε αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Απευθύνομαι και σε όλους εκείνους οι οποίοι δεν πέτυχαν τον στόχο τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Σας ενθαρρύνω να δείτε αυτή τη στιγμή ως ευκαιρία, ως πρόκληση για την επόμενη επιτυχία σας. Με εργατικότητα, φιλοδοξία και πείσμα, είμαι σίγουρη ότι θα εκπληρώσετε τον επόμενο στόχο που θα θέσετε στον εαυτό σας.

Η Κυβέρνηση είναι κοντά και σε όλους εκείνους οι οποίοι θα συνεχίσουν στην κατεύθυνση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες και εξασφαλίζει τα μέσα σε όσους επιθυμούν τη γνώση και την προκοπή και προσπαθούν για ένα καλύτερο μέλλον». 

Δείτε ακόμα: Βάσεις 2019: Αυτά είναι τα στατιστικά των επιτυχόντων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;